Mintea. O calatorie spre centrul fiintei umane (Daniel J. Siegel)

Mintea. O calatorie spre centrul fiintei umane (Daniel J. Siegel)
-8%
Anul publicării: 2018
Pagini: 368
Format: 13x20
Preț: 46,00 RON
50,00 RON (-8%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Mintea. O calatorie spre centrul fiintei umane (Daniel J. Siegel)

 
... ce este mintea?
 
... din ce e facut, in realitate, sinele?
 
... prin ce difera mintea de creier?
 
Desi continutul mintii – emotiile, gandurile si amintirile – au fost frecvent explicate, esenta mintii a fost arareori definita (daca s-a incercat vreodata cu adevarat).
 
In aceasta carte, celebrul neuropsihiatru Daniel J. Siegel, un apreciat autor de carti bestseller New York Times, face uz de rigoarea lui caracteristica si de instruirea interdisciplinara pentru a oferi o definitie a mintii care pune in lumina cine, ce, cum, cand, unde, ba chiar si de ce suntem asa cum suntem si de ce mintea omului este asa cum este, dar mai ales ce anume poate mintea sa devina.
 
Cartea il conduce pe cititor intr-o calatorie profund personala si stiintifica spre adancurile constiintei, pe taramul experientei subiective si in cotloanele procesarii informatiei – descoperind insusirea de auto-organizare a mintii, care emerge atat din organismul uman, cat si din relatiile pe care le avem unul cu altul si cu lumea inconjuratoare.
 
Desi face accesibile si captivante variate stiinte (de la neurobiologie la fizica cuantica, antropologie si psihologie), aceasta lucrare ofera o perspectiva inedita, ce raspunde unora dintre cele mai persistente intrebari de natura personala si globala – despre identitate, conexiune interumana si cultivarea starii de bine in vietile noastre.
 
"Daniel Siegel largeste perspectiva lumii noastre prin aceasta explorare a mintii – care deschide si transforma insasi mintea cititorului. Din calatoria prin adancurile Mintii se naste sentimentul irezistibil ca suntem conectati cu ceilalti si cu universul." – Daniel Goleman

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0871 sec