Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Minţi sclipitoare, Minţi antrenate

Minţi sclipitoare, Minţi antrenate
-10%
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 162
Format: 14x20
13,50 RON
15,00 RON (-10%)
Promoția expiră la 31.03.2018
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

....''Minţi sclipitoare, Minţi antrenate''


....o lucrare inedită – prima dintre cele două existente în acest volum – Augusto Cury împărtăşeşte cu cititorii reflecţiile sale asupra fascinantei lumi a minţii umane.

Suntem singura specie, dintre milioanele existente în natură, care gândeşte, care are conştiinţă de sine şi îşi scrie povestea. Un privilegiu de nedescris. Dar am scris, oare, o poveste care ne eliberează – sau una care ne întemniţează? Mulţi trăiesc in societăţi libere, dar sunt sclavii emoţiilor lor.

Nu-şi antrenează psihicul pentru construirea unei iubiri inteligente şi a unei minţi sclipitoare – şi, de aceea, dezvoltă tulburări psihice care îi controlează şi îi sufocă pe ceilalţi.

Toţi vrem să avem o minte sănătoasă, alimentată cu bucurii, liberă, sigură pe ea, flexibilă, creativă, dar foarte adesea ne lăsăm, în mod iresponsabil, mintea liberă, nesupravegheată şi neprotejată.

Minţile timide, agitate, anxioase, imature, pesimiste, înspăimântate, oscilante şi depresive sunt consecinţa acestei lipse de administrare şi protecţie. Minţi sclipitoare, Minţi antrenate abordează aceste teme, pe baza Teoriei Inteligenţei Multifocale, pe care autorul a dezvoltat-o de-a lungul a peste 25 de ani.

Dacă am compara mintea umană, cu un minunat teatru, unde credeţi că se află majoritatea oamenilor? Pe scenă, regizând sau jucând piesa – sau în sală, ca spectatori pasivi ai conflictelor, pierderilor şi dramelor care au loc?

Dar dumneavoastră, unde vă aflaţi? Pe scenă sau în sală? A fi actor principal în teatrul vieţii, nu înseamnă să nu dai greş sau să nu suferi. Înseamnă să-ţi faci şi să-ţi refaci propria poveste personală, să-ţi recunoşti greşelile şi să înveţi să-ţi gestionezi gândurile şi emoţiile.

În a doua carte, Fii propriul tău lider, veţi descoperi instrumentele necesare pentru a deveni autorul propriei istorii şi pentru a face din viaţa dumneavoastră, un mare spectacol. Ieşiţi din public! Urcaţi pe scenă! Găsiţi-vă curajul să fiţi propriul vostru lider.

Trăim într-o epocă minunată: noile tehnologii ne permit accesul, în doar câteva minute, la cunoaşterea acumulată de secole şi putem străbate lumea, fără să ieşim din casă.

Cu toate acestea, niciodată n-au existat atâţia oameni singuri, atâţia oameni atât de puţin dezvoltaţi la nivel emoţional şi atât de puţin realizaţi. Ce se întâmplă cu noi?

De fapt, trebuie să cucerim încă o frontieră – poate cea mai importantă dintre toate: cea a spaţiului nostru lăuntric. Dacă nu ne cunoaştem pe noi înşine, niciodată nu vom fi capabili să trăim viaţa pe care o merităm.

De-a lungul acestor pagini, reputatul autor Augusto Cury ne învaţă să cunoaştem, să gestionăm şi să ne controlăm emoţiile, pentru a fi, cu adevărat, propriii noştri lideri şi autorii vieţii noastre – adică, fiinţe umane cu adevărat libere.


CUPRINS:


Introducere
Capitolul 1. Iubirea inteligentă şi minţile sclipitoare

Capitolul 2. Minţi antrenate

Capitolul 3. Minţi nepregătite

Capitolul 4. Minţi care se autocunosc

Capitolul 5. Minţi agitate

Bibliografie
Portal Inteligencia

Fii propriul tău lider
Prefaţă

Capitolul 1. Ultima frontieră a ştiinţei: descoperirea a ceea ce suntem

Capitolul 2. N-am fost învăţaţi să fim propriii noştri lideri

Capitolul 3. Pătrunderea în mintea umană: imaginea ei ca teatru

Capitolul 4. Cealaltă faţă a poveştii

Capitolul 5. A urca pe scenă sau a rămâne în public: aceasta-i întrebarea!

Capitolul 6. Inţelegerea teatrului din mintea umană

Capitolul 7. Cei trei actori secundari din teatrul minţii

Capitolul 8. Tehnici psihologice pentru a fi propriul lider
Consideraţii finaleAutor: Augusto Cury

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 1.7158 sec
loader
Caut in catalog...
loader