Miracle Creek. Locul unde se intampla miracole - Angie Kim

Miracle Creek. Locul unde se intampla miracole - Angie Kim
-10%
Preț: 44,10 RON
49,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-029-270-8
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 466
Format: 14X22

DESCRIERE

Miracle Creek. Locul unde se intampla miracole - Angie Kim

 
... in acea dimineață, privind clădirea tribunalului, cu coloanele sale albe, înalte, lui Young îi trecuse prin minte gândul că se afla mai aproape de ceea ce reprezenta America decât se așteptase vreodată. Pe când se afla încă în Coreea și Pak decisese ca ea să se mute cu Mary în Baltimore, Young mersese în librării și răsfoise cărți cu imagini din America: Capitoliul, zgârie-norii din Manhattan, Inner Harbor .
 
Pe parcursul celor cinci ani petrecuți în America, nu văzuse niciuna dintre acele atracții turistice. În primii patru ani lucrase la o alimentară situată la 3 km de Inner Harbor, dar cartierul era numit „ghetou” de oamenii din zonă, deoarece era plin de case cu scânduri la ferestre și sticle sparte pe străzi.
 
Un mic seif din sticlă antiglonț: aceea fusese America pe care o văzuse ea până în acel moment. Era ciudat cât de disperată fusese să evadeze din acea lume dură și totuși cât de mult îi lipsea în acel moment.
 
Miracle Creek era un orășel izolat, cu locuitori care trăiau acolo de mult timp (de generații, conform spuselor lor). Se gândise că aveau să fie destul de distanți cu ei, așa că se concentrase pe a se împrieteni cu una dintre familiile din apropiere, niște oameni care îi păruseră extrem de drăguți.
 
Cu toate acestea, în timp, realizase că nu erau drăguți, ci mai degrabă neprietenoși într-un mod cât mai politicos. Young cunoștea acel gen de oameni. Propria ei mamă aparținuse acelei specii de oameni...
 
CUPRINS:
 
INCIDENTUL
PROCESUL: ZIUA 1 YOUNG YOO
MATT THOMPSON
TERESA SANTIAGO
PAK YOO
MATT
YOUNG
MARY YOO
ELIZABETH WARD
 
PROCESUL: ZIUA 2
MATT
YOUNG
TERESA
ELIZABETH
MATT
MARY
JANINE CHO
 
.........

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0509 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.