Miracolul din fiecare - Vindecari posibile prin cunoastere, credinta si post

Miracolul din fiecare - Vindecari posibile prin cunoastere, credinta si post
-10%
Preț: 16,20 RON
18,00 RON (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil - in stoc
ISBN: 973-89-75-33-0
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 208
Format: 13x20

DESCRIERE

...''Miracolul din fiecare - Vindecari posibile prin cunoastere, credinta si post''


... cartea este structurată sub forma unor povestiri, însă ele sunt reale şi pline de învăţături din care trebuie să înţelegem că pentru noi toţi, Pământul este o şcoală unde putem dobândi experienţă pentru o transformare majoră în ceea ce priveşte cunoaşterea.

Citind această carte îţi vei schimba ideile preconcepute despre cum se poate sta nemâncat 21 de zile - astfel câştigând nu numai vindecarea fizică, ci şi transformarea mentală şi spirituală.

O mare parte din viaţa autorului acestei cărţi a fost o căutare continuă pentru găsirea răspunsurilor la întrebările pe care existenţa le pune sufletelor răscolitoare.

Multe lucruri din lumea care îl înconjura şi din viaţa sa nu aveau nici un sens pentru el până când l-a întâlnit pe Valeriu Popa, cel care a reuşit să-i ofere o claritate mai mare, o semnificaţie profundă şi o înţelegere mai completă a tainelor spirituale ale vieţii.

Un al doilea învăţător spiritual pentru el este nea Ion de la Ioneşti - cum i se spune - un om modest şi de o credinţă neclintită în Dumnezeu, probată ani de-a rândul prin faptele sale şi mulţimea de oameni care îl caută neîncetat.

Primiţi viaţa ca pe o experienţă creatoare şi nu uitaţi rostul ei. Dacă încă nu îl ştiţi, aflaţi-l degrabă, căci timpul e puţin.

Trăiţi în bucurie prin puterea creatoare a vieţii care e spiritul.

Autorul nu vă oferă sfaturi medicale şi nici tehnici ca formă de tratament, ci doar informaţii de natură generală şi din practica altor persoane care să vă ajute pe drumul de căutare a stării de bine. (Sanda Ştefan)


Din CUPRINS:

Din învăţăturile lui Valeriu Popa.
Din regimurile recomandate de Valeriu Popa; Reţete simple;
Reţete de sucuri asociate; REŢETE RF – recomandări generale; Diferite sfaturi; Un exerciţiu interesant - Pacea mentală; Un alt exerciţiu – Respiraţia Purificatoare Tibetană
Postul negru
Postul cu apă distilată
Revenirea
Spălăturile vaginale
Igiena gurii
Igiena nasului şi a sinusurilor
Baia şi igiena corpului şi a părului
Îmbrăcămintea
Sfaturi pentru concediul la mare
Combaterea insomniei
Alimentaţia cu adevărat raţională
Despre unele alimente
Primul post
Concluzii
Revenirea
Un alt post
Despre corpul nostru
E bine să ştim
Periajul pielii


Autor: Ovidiu Harbădă

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0548 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.