Miracolul respectului de sine - Osho

Miracolul respectului de sine - Osho
Preț: 29,90 RON
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Anul publicării: 2018
Pagini: 442
Format: 13x20

DESCRIERE

Miracolul respectului de sine. Cum sa ai o constiinta treaza - Osho

 

... odată, ați cunoscut sinele real. Înainte de a deveni parte a unei societăți, a unei culturi, a unei civilizații, ați știut-o. Nu este o coincidență faptul că oamenii continuă să creadă că copilăria lor ca cea mai frumoasă parte a vieții lor. 

 

Este o amintire de mult uitată, pentru că au existat zile în viața voastră, primele zile, pe care nu le vi puteți aminti exact; doar un sentiment vag, un fel de parfum, un fel de umbra care este acolo. 

 

Dacă vă uitați din nou și vă uitati adânc în existența voastră, veți găsi locul de unde ați început să vă pierdeți și să va câștigați ego-ul. Momentul acela este un moment de iluminare.

 

Atât de mult din experiența noastră din viața de zi cu zi este formată de condiționarea religioasă și socială - condiționarea care ne este necunoscută și inconștientă în mod inerent. 

 

Osho ne explica faptul că suntem în mod constant îndepărtați de natura unică in care ne-am născut fiecare dintre noi. În locul acelui sine originar și unic, este construit un eul fals numit "ego", iar acel ego fals obține în cele din urmă controlul creativității noastre, ideile noastre despre ce înseamnă să fii o persoana de succes.

 

... in același timp, colecția de ego-uri cunoscute sub numele de "societate" formează toate instituțiile noastre politice, educaționale și religioase, care, la rândul lor, contribuie la consolidarea acelorași vechi modele pe noile generații de ființe umane nevinovate.

 

Osho ne introduce într-o nouă trinitate - de vigilență, de conștiință, de vigilență...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0484 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.