Miracolul sucurilor naturale

Miracolul sucurilor naturale
-10%
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 64
Format: 13x20
Preț: 10,80 RON
12,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Miracolul sucurilor naturale. Folositi puterea vindecatoare a plantelor pentru sanatate deplina - Siegfried Gursche

 
Pătrundeţi într-un generator de energie şi sănătate!

Oamenii pot mult mai uşor sa îşi asigure aportul de substanţe nutritive prin consum de sucuri naturale decât prin cel de fructe şi legume ca atare. Sucurile obţinute din fructe sau legume proaspăt presate reprezintă un veritabil generator de vitamine, minerale şi enzime sub formă concentrată.
 
In timp ce hrana solidă necesită mai multe ore de activitate digestivă până când nutrienţii sunt aduşi la o formă mai simplă absorbabilă, ajungând astfel la toate celulele organismului, sucurile naturale sunt digerate rapid şi mult mai uşor asimilate uneori în decurs de câteva minute din momentul ingerării.

Sucurile naturale oferă beneficii importante pentru sănătate, din mai multe puncte de vedere. Miracolul Sucurilor Naturale va pune la dispoziţie informaţii legate de consumul sucurilor naturale sub toate aspectele, de la indicaţiile lor terapeutice până la importanta enzimelor vii prezente din abundenţă în sucurile naturale din fructe şi legume proaspete.
 
Dintre atributele sucurilor dc fructe proaspăt presate enumerăm:

•    Sursă importantă şi rapid disponibilă de energie
•    Stimulatoare ale circulaţiei sanguine
•    Fortifiante ale sistemului im unitar
•    Instrumente de combatere a cancerului
•    Mijloace de ameliorare a suferinţelor gastrice în această lucrare veţi putea găsi informaţii utile referitoare la tipurile de storcătoare de fructe disponibile pe piaţă, cât şi o scrie de reţete indicate în cele mai frecvent întâlnite afecţiuni, cum ar fi acneea, angina pectorală, hipertensiunea arterială şi insomnia-toate insoţite de fotografii foarte bine realizate.

Această carte îi va convinge pe toţi cititorii să adopte fără întârziere stilul sănătos al consumului zilnic de sucuri naturale.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Bauturi si cocktail-uri - Cele mai vândute cărți

31,50 RON
35,00 RON (-10%)
10,80 RON
12,00 RON (-10%)
Created in 0.0644 sec