Misterele inexplicabile din Carpati

Misterele inexplicabile din Carpati
Preț: 15,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 143
Format: 13x20
Categoria: Dezvaluiri

DESCRIERE

Misterele inexplicabile din Carpati - Dan-Silviu Boerescu
 
Dosarele X: O coloană militară germană este... înghiţită de Munţii Carpaţi

Dr. Emil Străinu, militar de carieră şi pasionat cercetător al domeniului ufologiei, evocă o întâmplare stranie care deschide calea către teoria universurilor paralele cu aplicabilitate explicită la Munţii Carpaţi. De notat că Emil Străinu (30 aprilie 1957, Bucureşti) este general de armată în rezervă şi fost politician român, preşedinte al Partidului România Mare în perioada 2015-2016, autor al unor cărţi de specialitate şi specialist în radiolocaţie.
 
Este membru fondator al Asociaţiei pentru Studiul Fenomenelor Aerospaţiale Neidentificate (ASFAN). A publicat numeroase cărţi, articole şi studii în domeniul cercetării spaţiului aerian prin intermediul metodelor radiolocaţiei, arme geofizice, climatologice, fenomenul OZN şi a participat la realizarea unui mare număr de emisiuni televizate.
 
Iată ce povesteşte controversatul - totuşi - specialist în domeniu: „Era vara anului 2005. Mă aflam invitat de doi prieteni de naţionalitate germană născuţi în România într-o vizită la Universitatea din Bonn, Germania. Intr-o vineri după-amiază, când ieşeam de la bibliotecă unde ţinusem o expunere privitoare la consecinţele globale ale războiului geofizic, sunt anunţat de către gazde că sunt căutat de mai multe zile de o persoană care insista să-mi vorbească în particular.
 
La întrebarea mea cine este persoana, primesc un răspuns cel puţin interesant. Eram căutat de un fost militar, pensionar, veteran din Werhmacht! Spun că nu vorbesc germana, dar mi se răspunde că nu este nici o problemă...
 
Eram fixat cu timpul între două întâlniri: una care se terminase cu un grup de specialişti în geofizică şi urma să mă reîntâlnesc cu doi vechi amici cercetători germani din zona ufologiei, colaboratori în celebra şi elevata organizaţie ştiinţifică The Alien Hunter Group.

întâlnirea ce se prefigura insolită am stabilit-o la o cafenea din apropiere, unde de altfel m-am şi îndreptat imediat plin de curiozitate... La întâlnire s-au prezentat un domn în vârstă însoţit de o tânără, care s-a prezentat ca asistentă şi traducătoare.
 
Enigmaticul personaj, pe care nu-l cunoscusem niciodată până atunci şi pe care nu l-am mai revăzut niciodată, s-a prezentat ca fiind Willy Otto... cetăţean german de origine română născut la Reghin, care împlinea chiar în acel an vârsta de 85 ani, domiciliat la Freiburg.

Nici în ziua de astăzi nu ştiu dacă identitatea prezentată era reală sau era ceva de faţadă. Era un tip de persoană, să spunem, stranie...
 
CUPRINS:
 
Enigmele energetice din Bucegi, între credinţele mistice vechi de citeva milenii şi teoriile conspiraţiei contemporane 

Aurul din Apuseni - panem et circenses, crime şi poveşti de iubire imposibile

Cetatea-fantomă care i-a inspirat pe Jules Veme pentru tragica poveste de iubire a unei superbe cântăreţe de operi 

Cetatea Poenari a lui Ţepeş sau 1. 480 de trepte pentru o sinucidere din dragoste
 
Cetatea Râşnov şi legenda izvorului secret
 
Piramida holografică, labirintul subteran şi gheţarul activ din inima Ceahlâului 

DosareleX: O coloană militară germană este. înghiţită de Nunţii Carpaţi
 
...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0435 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.