Moartea şi viaţa de dincolo - Omraam Mikhael Aivanhov

Moartea şi viaţa de dincolo - Omraam Mikhael Aivanhov
Preț: 7,35 RON
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2019
Pagini: 56
Format: 11x18

DESCRIERE

Moartea şi viaţa de dincolo - Omraam Mikhael Aivanhov

 

Să nu încercăm să îi rechemăm pe morţi

 

Sufletele coboară pe pământ, apoi ele pleacă şi se reîntorc într-o bună zi. În realitate, nu vin să se încarneze mereu aceleaşi suflete. Se poate întâmpla ca, de-a lungul mileniilor, anumite suflete să revină deseori, dar nu este obligatoriu.

 

Pentru că pământul nu este singurul loc unde creaturile au posibilitatea să înveţe să evolueze. Există peste tot în univers nişte „pământuri" unde ele găsesc condiţii să se instruiască şi să lucreze.

 

Aşadar, aşa cum nişte fiinţe vin de pe alte planete să îndeplinească anumite misiuni pe pământul nostru şi pleacă după ce le-au îndeplinit, altele îl părăsesc pentru a trăi o vreme în altă parte. Domnii Destinelor, Cei Douăzeci şi patru de Bătrâni, aceste înalte entităţi care locuiesc în sefirotul Binah dirijează această circulaţie a creaturilor.  

 
În clipa în care un om moare, porţile pământului se închid în urma lui, iar el este purtat de un nou curent şi nu mai are dreptul să revină. De aceea nu este bine să căutăm să îi rechemăm pe morţi să vorbim cu ei, să îi luăm la întrebări: îi deranjăm, îi împiedicăm să-şi urmeze evoluţia. Trebuie să ne rugăm pentru ei, să le trimitem lumină să se elibereze, dar să nu încercăm niciodată să îi readucem pe pământ...

 

CUPRINS:

 

I. Noi suntem trecători pe pământ... 3
II. În afara fortăreţei corpului fizic... 9
III. Să nu căutăm să îi rechemăm pe morţi... 26
IV. Viata, un ocean fără limite... 36
V. Semnificaţia ceremoniilor funerare... 41
VI. Legăturile noastre cu spiritele familiale... 46

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0599 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.