Momente vesele pe tabla de sah

Momente vesele pe tabla de sah
Preț: 13,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8863-71-9
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 44
Format: 17x24

DESCRIERE

Momente vesele pe tabla de sah - Mihaela Miu

 
... piesele ies din tiparul lor obişnuit şi devin figuri hazlii, se ironizează şi au replici ilare, lecturarea cărţii fiind o modalitate
plăcută şi relaxantă de petrecere a timpului liber. Acest procedeu stimulativ şi creativ îl introduce pe copil într-o lume imaginară, putându-se identifica cu personajele preferate, dialogând cu ele sau conturând altele noi.
 
Ajutorul părinţilor, al bunicilor sau al prietenilor la dezlegarea problemelor mai dificile este un alt obiectiv pe care l-am avut în vedere la realizarea acestei cărticele; crearea legăturilor sociale, familiale si emoţionale esenţiale în conturarea personalităţii, le consider mai importante decât abilităţile pe care le dezvoltă acest „sport al minţii". „Inconjurat de dragoste şi de înţelegere, îndrumat discret în acţiunile sale, copilul va avea încredere în sine, se va dezvolta armonios şi va alege un opţional sau altul, reuşind chiar să facă performanţă".
 
A fost odată, de demult,
In vremuri pătimaşe
Tărâmul piselor de şah
Hazlii şi buclucaşe,
Intr-o continuă gâlceavă
Albul şi negru stau la sfadă,
Se ceartă si se războiesc,
Planuri de luptă născocesc
Ca să-şi fereasc-al lor regat
De nemilosul şah şi mat.
Au câte-un rege de-apărat
Şi ştie fiecare:
Câştigă cine e isteţ,
Nu cine e mai tare!
Hai să privim a lor dispută
Cum capturează, cum se mută,
Cum se creeaz-o ambuscadă
 
...........

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Jocuri si exercitii

Created in 0.0756 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.