Mostenirea lui Tesla - K. K. Perez

Mostenirea lui Tesla - K. K. Perez
-10%
Preț: 44,99 RON
49,99 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-009-266-7
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 560
Format: 14x20

DESCRIERE

Mostenirea lui Tesla - K. K. Perez

 
... strecură o privire furişată în direcția telefonului pentru a mia oară. Niciun mesaj de la Cole încă; doar unul de la prietena ei cea mai bună, Claudia, care o întreba dacă avea de gând să apară la petrecerea dată de echipa de înot. Erau mari şanse ca să fie şi Cole acolo. El nu rata nicio petrecere.
 
Boxele puse pe treabă mai mult decât era cazul îi dădeau dureri de cap şi nici nu putea să bea din cauza tratamentului medicamentos, dar de obicei îl însoțea doar ca să-i simtă mâna în mâna ei, ceea ce îi dădea un sentiment de siguranță.
 
Dar nu în seara asta. Dacă el nu o căuta, ea sub nicio formă n-avea să vină spre el. Mai ales după ce recursese la şmecheria cu „n-ai voie să te enervezi“. Felul în care se îndoise de ea în după-amiaza asta o înfuriase la fel de tare precum escrocheria.
 
Nu era o statuetă fragilă gata să se facă țăndări. Schrödinger se agita din nou, cerând un supliment.
 
— Termină întâi ce ai în castronel! îl certă ea. Câh, exact ca mama ei – aceeaşi replică!
 
............
 
... vrei să te iau cu maşina? Te las la volan. Claudia îi dădea lecții de şofat pe ascuns. Nu ştia cum avea să se descurce fără ea după ce Claudia pleca la Universitatea din Chicago, punând o distanță de jumătate de țară între ele. Ele îşi petrecuseră toată viața la o azvârlitură de băț una de cealaltă. Era prietena ei cea mai bună, de fapt singura ei prietenă, de când îl bătuse măr pe Tony Morelli pentru că o poreclea pe Lucy „cap cu cască“.
 
Gestul acesta era cu atât mai impresionant, având în vedere că Tony ajunsese cel mai de temut atacant al echipei Eaton, iar Claudia se oprise din creştere la un metru şi jumătate. Tony avea dreptate.
 
Aproape toată copilăria, Lucy purtase o cască de protecție în cazul în care ar fi avut o criză. Acel unic act de eroism – iar fetiței de şase ani i se păruse într-adevăr un gest eroic – îi câştigase Claudiei statutul de prietenă la bine şi la rău pentru totdeauna.
 
Schrödinger devenea din ce în ce mai insistent în timp ce Lucy îi răspundea Claudiei, rugând-o să nu se supere dacă nu vine. Dar nu reuşi să tasteze răspunsul suficient de repede.
 
Dintr-un salt, motanul îşi transportă impresionanta lui ființă pe birou, aterizând printre nişte dosare neglijent risipite, pe care le făcu să zboare în toate direcțiile, împreună cu o fotografie care o reprezenta pe Lucy în ipostaza de bebeluş căruia de abia îi dăduseră dinții...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0495 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.