Moștenitoarea cucerește un duce (Seria Moștenitoarele Epocii Aurite, volumul I) - Harper St. George

Moștenitoarea cucerește un duce (Seria Moștenitoarele Epocii Aurite, volumul I) - Harper St. George
Preț: 54,90 RON
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 368
Format: 13X20

DESCRIERE

Moștenitoarea cucerește un duce (Seria Moștenitoarele Epocii Aurite, volumul I) - Harper St. George

 
... inăuntru remarcă de îndată o grămadă de trupuri asudânde de bărbați și femei înghesuindu-se într-un spațiu dinspre interiorul parterului deschis al clădirii. Mirosuri pătrunzătoare de gin, transpirație și țigări ieftine pluteau în aer.
 
Oamenii strigau ca să se înțeleagă peste hărmălaia a sută de conversații diferite. Stâlpi de cărămidă împărțeau spațiul în trei, iar la perete erau stivuite până în tavan tot soiul de lăzi de lemn, arătând că depozitul funcționează, cel puțin ziua.
 
— Ia te uită! Henry, nu credeam c-o s-ajungi! Un bărbat solid, care vorbea cu un accent distinct de East End, îi opri în cadrul ușii. Era îmbrăcat într-o haină de lână care avusese parte de vremuri mai bune și purta ghete roase.
 
Pielea aspră a feței avea riduri care-l făceau să pară permanent mânios, lucru subliniat de nenumăratele cicatrici care-i îngroșau sprâncenele.
 
— ’nă seara, Jim! A trebuit să mai trec pe undeva. Cuvintele lui Henry fuseseră rostite cu un accent care nu era prezent atunci când acesta îmbrăca livreaua Hereford.
 
Privirea bărbatului mai în vârstă se mută de la Camille la August. Din câte se părea, ea era cea în plus și acel undeva neașteptat pe la care mai trebuise să treacă Henry.
 
— Bună seara! zise ea cu un surâs...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0576 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.