Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Murind cand vine primavara (Ralf Rothmann)

Murind cand vine primavara (Ralf Rothmann)
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 288
Format: 13x20
34,40 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Murind cand vine primavara (Ralf Rothmann)

 
... doamna Isbahner ședea pe treptele bucătăriei furajere și curăța cartofi la lumina unei lumânări. Purta mănuși fără degete și un palton jerpelit; părul cărunt și‑l strânsese într‑un coc.
 
Avea buze subțiri ca și cele două fiice care locuiau împreună cu ea, și când își punea bărbia în piept, gușa i se bomba – o excrescență mare de o strălucire mată și plină de vinișoare albastru‑roșietice.
 
— Am trecut doar să văd ce mai e cu laptele, spuse Walter. Nu vă e frig? Femeia, în poala căreia dormea o pisică, dădu din cap.
 
— Dar aici afară aeru‑i mai bun, murmură ea îndepărtând mugurii de pe un cartof încolțit. Zici că vrei să vezi ce‑i cu laptele.
 
Ești un băiat meticulos, nu‑i așa? Și cum va fi laptele ăsta al tău? Alb sau cenușiu, poate nițel galben. Rece sau mai puțin rece, acru sau dulce. Cu spumă deasupra sau ușor prins. Laptele‑i lapte de la Adam și Eva încoace, n‑ai ce să vezi la el...
 
... .........
 
... vulpoiul bătrân... zise femeia, plescăind încetișor din limbă. Din nou la Malente? Tare‑aș vrea să știu ce‑nvârte pe‑acolo. Tot își mai face de cap? Îi dă ghes vreo prospătură? Și nevastă‑sa care zace bolnavă acasă.
 
Walter își scoase cheia.
 
— Nu, nu, e din cauza tractoarelor. Au rechiziționat trei, dar pe listă era trecut doar cu două. S‑a dus să bage petiție. Ea clătină din cap.
 
— O Doamne, măcar de‑ar ajuta... Câte petiții n‑am făcut și eu pentru o casă, dar ți‑ai găsit! Mai bine s‑aibă grijă să nu‑l ia și să‑l trimită pe front.
 
Când ăia pun gabja pe ceva, nu mai înapoiază nimic – acum scurmă totu’ până dau de fundul sacului. Rusul a ajuns la râul Oder, curând poate fi la Berlin, n‑ai auzit și tu?
 
— Nu, zise Walter frecându‑se la ceafă. Sunt văcar, n‑am habar de politică. Iar aici nimeni n‑ascultă posturi de radio dușmane...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 2.5382 sec
loader
Caut in catalog...
loader