Nădejdea vindecă - Katherine Wolf, Jay Wolf

Nădejdea vindecă - Katherine Wolf, Jay Wolf
-15%
Preț: 33,15 RON
39,00 RON (-15%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-913-608-9
Anul publicării: 2020
Pagini: 320
Format: 15x22

DESCRIERE

Nădejdea vindecă. O poveste adevărată despre o pierdere zdrobitoare şi o iubire învingătoare - Katherine Wolf, Jay Wolf

 
... cred că cei mai mulţi dintre noi ne imaginăm destul de clar cum va arăta viaţa noastră şi ce vom deveni. Acest tablou cuprinde, în mare măsură, lucruri minunate care ni se vor întâmpla exact la momentul potrivit şi după o logică deplină. Şi, dacă se petrece cumva ceva ce depăşeşte marginile acestei imagini, percepem întâmplarea ca pe o abatere şi sperăm să revenim pe traseul obişnuit cât mai repede cu putinţă.

Dar ce se întâmplă dacă, după ce te abaţi de la traseu, nu mai reuşeşti să revii niciodată pe drumul iniţial?
Iţi spun eu. Cea mai mare abatere pe care o poate suferi cineva în viaţă este să-şi vadă moartea cu ochii.

La şase luni şi cinci zile după ce s-a născut James, un copil frumos, cu ochi mari, era cât pe ce să mor din cauza unui accident vascular în trunchiul cerebral. Călătoria familiei mele în ultimii şapte ani a fost dificilă şi dureros de lentă: uneori, eu şi soţul meu ne întrebam dacă putem continua.

De la accident, am suferit unsprezece intervenţii chirurgicale. M-am chinuit mult până am ajuns să fiu din nou in stare să fac lucrurile de bază, dar am rămas în continuare cu multe dizabilităţi. încă nu pot face multe lucruri pe care le făceam înainte şi după care tânjesc acum, şi trăiesc un profund sentiment de pierdere, de care nu reuşesc să scap. Câteodată, mă simt de parcă aş fi un observator al propriei mele vieţi...
 
.........
 
... toată lumea mă întreabă dacă am avut vreodată un moment de disperare totală sau de deznădejde. Răspunsul este şi da, şi nu. Am suferit foarte mult când mi s-a întâmplat asta. Uneori, am avut sentimentul că Dumnezeu a făcut o greşeală şi m-am străduit să dau un înţeles întregii dureri.
 
De câteva ori, m-am gândit că ar trebui să-mi curm suferinţa. Eram prinsă între viaţă şi moarte, credeam eu. Era imposibil ca acesta să fi fost planul lui Dumnezeu pentru viaţa mea. însă, în acele momente întunecate, în toiul necazurilor, Dumnezeu mi-a vorbit şi mi-a dezvăluit adevărul pe care îl cunoşteam deja: El vede întreg peisajul şi NU GREŞEŞTE. Ştie că aceasta este o parte din povestea pe care a scris-o pentru mine, pentru familia mea şi pentru toată creaţia Lui cea dreaptă. Nu este un plan B şi am încredere în asta...
 
CUPRINS:
 

Cuvânt-înainte... 11
PROLOG... 15

 

Partea întâi - VISUL SPULBERAT... 21
Partea a doua - O AŞTEPTARE ÎNDELUNGATĂ   111
Partea a III-a - MIRACOLUL CONTINUĂ... 157
Partea a IV-a - VINDECAREA... 237

 

EPILOG... 299
MULŢUMIRI... 307

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0553 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.