Nastere fara violenta

Nastere fara violenta
ISBN: 978-973-111-104-9
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 144
Format: 13x20
Preț: 16,00 RON
Disponibilitate: stoc indisponibil

Recomandă unui prieten

De la:

*
?
Completați numele dumneavoastră
?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail

Către:

*
?
Completați numele prietenului dumneavoastră
?
Completați adresa de e-mail a prietenului dumneavoastră
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

...''Nastere fara violenta''


Dar nasterea incepe mult inaintea travaliului. Este un complex de imprejurari care, desi se desfasoara dupa o succesiune de etape "obligatorii", poate prezenta o multitudine de variatii care constituie asa numita "matrice de incarnare".

Am putea cuantifica aceste micro-evenimente pentru a intrezari misiunea de viata.

Poate tocmai de aceea Frederik Leboyer, autorul eseului Nastere fara violenta, este primul medic care a stabilit o maniera diferita de a acompania nasterea menita sa evite orice posibil traumatism.

Desigur, Dr. Leboyer a inteles importanta respectarii copilului care vine pe lume ca o persoana in adevaratul sens al cuvantului, importanta respectarii perceptiilor, a emotiilor, a fricii, a sensibilitatii acestuia, importanta respectului absolut al momentului.

Daca saltul intre lumi este insotit de atentie, respect si iubire, atunci se urseste un destin fericit: destinul omului liber si increzator in viata si-n propriile forte!

.."Nastere fara violenta"... este o prezentare plina de gingasie, de poezie si entuziasm a celui care a inteles cu multa vreme in urma ca rolul medicului este cu mult mai amplu decat simplul act medical, cu atat mai mult cu cat este vorba nu de boala, ci de viata, de a lasa sa curga viata!

Este o carte din care razbate elanul pionierului si abnegatia unui spirit care, intelegand profunzimile nasterii, s-a transformat mai intai pe el insusi pentru a transforma apoi si actul obstetrical intr-unul de constiinta si iubire.

Am citit si tradus cu pasiune aceasta carte al carei mesaj il traiesc din interior, mai intai prin constientizarea propriei mele nasteri, apoi ca mama, si nu in ultimul rand, in cabinet, cand explorez alaturi de cautatorii-detectivi, clientii mei, pentru a descifra scenariul de nastere si a elibera blocajele asociate ascunse-n corp si in subconstient.

...

...''Nastere fara violenta''... este prima carte care exprima ceea ce mamele au stiut dintotdeauna: nou-nascutii sunt fiinte umane complete cu capacitatea de a experimenta o intreaga gama de emotii.

Ea revolutioneaza modul in care percepem procesul nasterii, indemnandu-ne sa consideram acest act din punctul de vedere al copilului. Nastere fara violenta este o opera de arta si Frederick Leboyer este artistul din acest secol care va avea cea mai mare influenta asupra sanatatii si modului de viata ale generatiilor viitoare.


Autori: Frederick Leboyer

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0718 sec