Nașterea speranței - Zia Tyvis

Nașterea speranței - Zia Tyvis
Preț: 39,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-9017-04-3
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 208
Format: 13x20

DESCRIERE

Nasterea sperantei - Zia Tyvis

 
... era timpul pentru un nou capitol.
 
Părea că a avut o săptămână de foc. Luni noaptea îl găsise pe prietenul ei înşelând-o. O săptămână „bună" începe cu o zi de luni la fel de „bună". Marţi îl găsise pe teritoriul ei acuzând-o, denigrând-o, umilind-o.
 
Planul ei pentru zilele de miercuri, joi şi vineri era să-şi facă ordine în viaţă şi s-o ia de la început. Nu voia să se întoarcă, nu avea unde sau la ce. Trecutul în sine nu e un loc în care să te întorci. Dar e bine să iei cu tine învăţămintele lui.

—    Vii la o cafea sau ai de lucru? întrebă Darin, citind surpriza din ochii ei.

„Aşa-mi trebuie, dacă nu am băgat în seamă că pe lângă faptul că a apărut vibraţia, a devenit mai rapidă. E un fel de atracţie care mă orientează mereu spre el. N-am mai auzit niciodată de aşa ceva." Privindu-l, simţi că prinde curaj.

—    Da, vin ia o cafea, cu condiţia să-mi fad cinste şi cu o prăjitură cu riocolată şi mentă, îşi aminti Miruna cu poftă de deliciosul desert.

—    Chiar atât de rele sunt lucrurile?

Miruna ridică o sprânceană şi răspunse cu un zâmbet fals:

—    Totul e perfect

—    Să nu uitam că perfecţiunea nu există... răspunse Darin, lăsând-o pe Miruna să-şi aducă aminte de visul cu ei doi când vorbeau de perfecţiune, încercând să-i dea un indiciu despre faptul că nu a fost doar un vis, ci o realitate în care au fost doar ei doi.
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Romane de dragoste

Created in 0.0498 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.