Natchintanai. Cântece şi scrieri din opera lui Yoga Swami

Natchintanai. Cântece şi scrieri din opera lui Yoga Swami
Preț: 12,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 96
Format: 10x15

DESCRIERE

Natchintanai. Cantece si scrieri din opera lui Yoga Swami

 
... dacă o fiinţă îşi doreşte din tot sufletul să obţină victoria în subjugarea minţii, ea va trebui să practice zilnic Shivadhyana. Şi atunci va vedea că, pas cu pas, mintea sa va deveni focalizată. Seninătatea, răbdarea, controlul şi alte calităţi vor apărea în fiinţa sa.
 
Mintea îi va fi mereu plină de bucurie. Ea nu va fi doborâtă nici de laudă si nici de mustrare, ci se va bucura de fericire în profunzimile sufletului său. Iar gândul că bucuria celorlalţi este propria sa bucurie îi va cuprinde atunci inima.

Dacă un om merge în întunericul nopţii ţinând în mână o lampă, va mai fi el oare tulburat de întuneric? Cu siguranţă că nu. Tot aşa, dacă o fiinţă practică Shivadhyana, va mai îndrăzni oare întunericul maya-ci să se apropie de ea? Cu siguranţă că nu!

Practica este superioară preceptelor.

Pentru cel realizat, nu există nici măcar un singur lucru care să fie greşit, căci el vede totul ca fiind o împlinire a voii divine.

Cel înţelept, care a înţeles că ceea ce are cu adevărat valoare este a face acţiuni spre beneficiul sufletului, nu va fi luat de valul bucuriilor şi tristeţilor tranzitorii ale acestui pământ, ci va trăi în lume aidoma apei de pe o frunză de lotus.
 
Pe de altă parte, cei care nu se preocupă de bunăstarea sufletelor lor vor trece prin viaţă confuzi şi agitaţi de durerile şi plăcerile lumeşti. Dar cei înţelepţi care, având drept scop bunăstarea sufletelor lor, s-au lepădat de conceptele de „bine" şi „rău", de „eu" şi „al meu", vor trăi în extaz divin, sub preasfântul picior al Domnului, eliberaţi de naştere şi moarte. Insă ignoranţii, cei care nu cunosc aceste aspecte, cad în oceanul suferinţei şi ajung să se expună pericolului de a intra în gura de foc a iadului...
 
DIN CUPRINS:
 
SUNTEM SLUJITORII LUI SHIVA    
ADEVĂRATA CALE    
PERSEVEREAZĂ PÂNĂ CÂND VEI ATINGE SUCCESUL    
SLUJITORII PLINI DE ADORAŢIE AI LUI SHIVA
DUMNEZEU SĂ FIE SINGURUL TĂU SCOP ÎN VIAŢĂ    
SHIVABHAKTI    
DUMNEZEU ESTE TOTUL PENTRU NOI    
EU SUNT EL    
TAPAS    
CAUTĂ CEEA CE ADUCE BENEFICII SUFLETULUI    
SHIVADHYANA.    
O DOMN AL BEATITUDINII    
NOI SUNTEM CEI CARE ÎL ADUCEM PE DUMNEZEU  

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Practici spirituale

Created in 0.0439 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.