Neadaptații magici - Neil Patrick Harris

Neadaptații magici - Neil Patrick Harris
Preț: 34,34 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786067886122
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 247
Format: 14x20

DESCRIERE

Neadaptații magici - Neil Patrick Harris
 
... in întunericul unui depou feroviar, undeva la marginea îndepărtată a oraşului, din ceaţa groasă se ivi o umbră. Silueta se uită o dată înapoi, apoi o luă la fugă şi traversă în goană mai multe rânduri de şine pustii de cale ferată.

Acum, în caz că semeni câtuşi de puţin cu mine, s-ar putea să tresari, imaginându-ţi umbra unei siluete omeneşti ivindu-se noaptea şi pe ceaţă dintr-un depou aproape părăsit, luminat doar de nişte felinare de pe străzi îndepărtate. Dar n-ai de ce să-ţi faci griji. Nu era decât un băiat slăbănog pe care îl chema Carter Locke.

Dacă ar fi să te îngrijoreze cineva în acest moment, mai bine te-ar îngrijora bărbatul care vine nu departe în spatele băiatului - adică bărbatul care îl urmărea pe Carter prin depou şi zbiera:

— Carter! Întoarce-te imediat! Nu fugi de mine, băiete! Nu-ti fac niciun rău.

Minţea. Bărbatul chiar avea intenţii foarte rele în ce-l privea pe Carter.

Din fericire, Carter ştia şi el asta. Aşa că îşi luă picioarele la spinare, strânse zdravăn geanta petrecută peste umăr şi iscodi întunericul cu privirea să vadă care garnitură de tren o lua ţaca-ţaca pe şine spre ieşirea din depou. Şuieratul unui tren îi sparse timpanele, iar Carter se împiedică de o şină.

Ţăcănitul metalic bine cunoscut se auzea de la câteva linii de cale ferată mai încolo. Se puseseră în mişcare un şir de vagoane ruginite, dar colorate, care prindeau viteză şi alungau ceaţa. Carter le vedea deja bine.
 
Sări peste şine şi alergă să ajungă trenul din mers. Din depou continuau să iasă vagoanele unele după altele. Roşu, albastru, galben, mov, şi mai roşu, negru, portocaliu, încă şi mai roşu...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0512 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.