Nebuni din iubire - Rosa Montero

Nebuni din iubire - Rosa Montero
-10%
Preț: 27,00 RON
30,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-006-411-4
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 224
Format: 13X20

DESCRIERE

Nebuni din iubire - Rosa Montero

 
.. viaţa este precum o fantă de lumină între două nostalgii: nostalgia pentru ce nu ai trăit încă şi nostalgia lucrurilor pe care nu le vei mai putea trăi. Iar momentul exact pentru a acţiona este atât de confuz, atât de alunecos şi atât de efemer, încât îl iroseşti privind ameţit în jur.
 
Totuşi, în zorii acelei dimineţi de octombrie, Soledad era mai mult furioasă decât ameţită. Prea multă mânie are acelaşi efect ca şi excesul de alcool, producând o intoxicaţie ce te face să-ţi pierzi simţul raţiunii.
 
Neuronii se ard, raţiunea capitulează în faţa încăpăţânării, iar în minte nu mai rămâne decât un gând: răzbunare, răzbunare, răzbunare. Mă rog, poate că alături de acest gând mai e şi un sentiment: răzbunare şi durere, răzbunare şi multă durere.
 
Era imposibil să se culce în starea aceea, deşi la nouă dimineaţa avea o întâlnire foarte importantă la bibliotecă. Dar în condiţiile în care mintea îi era tulburată, patul nu făcea decât să-i agraveze situaţia. întunericul nopţilor era plin de monştri, într-adevăr, aşa cum se temea Soledad şi cum bănuia încă din copilărie; iar căpcăunii se numeau obsesii.
 
Ii scăpă un oftat care se auzi ca un răcnet şi apăsă iar pe acel link. Pagina se deschise din nou, un design elegant cu gri şi lila. Căută fereastra pe care scria „Galerie" şi intră. Pe ecran apărură primii trei ţipi; o fotografie cu fiecare şi o descriere succintă: numele, vârsta, înălţimea, greutatea, culoarea părului şi a ochilor, condiţia fizică-atletică.
 
La toţi scria atletică, deşi se vedea că unii erau puţin mai plinuţi. în prima fotografie, aproape toţi erau îmbrăcaţi; dar dacă făceai click pe imagini, apăreau încă două sau trei instantanee cu fiecare bărbat, dintre care una cu pieptul dezgolit şi talia pantalonilor mai căzută, lăsând la vedere o parte din abdomen, încordată şi ispititoare sub buric.
 
Vreo doi dintre ei, mai îndrăzneţi, apăreau complet dezbrăcaţi, deşi, ce-i drept, lungiţi pe burtă şi într-un con de umbre, dezvăluind doar formele perfecte ale feselor. în ansamblu, erau fotografii destul de bune, făcute cu oarecare pricepere. Se vedea că era vorba despre o pagină de lux.
 
PentruSatisfacereaFemeii. com. Erau escorte, gigolo. Prostituaţi. Serviciul minim, două ore, costa trei sute de euro, cu hotel inclus. „Ca de obicei, femeile sunt în pierdere1, se gândi Soledad: bărbaţii gigolo erau mai scumpi decât târfele...
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0615 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.