Negociati in stil feng shui - Jose Armilla

Negociati in stil feng shui - Jose Armilla
Preț: 11,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 190
Format: 13x20

DESCRIERE

Negociati in stil feng shui - Jose Armilla

 
Un ch’i ucigător
în Elveţia zilelor noastre se mai poate remarca o reminiscenţă pregnantă a războiului rece. Fiecare proprietar al unei case trebuie să aibă asigurat accesul la un adăpost particular sau comunitar, pentru a fi sigur că el şi familia sa vor supravieţui în cazul unui război nuclear.
 
In timpul războiului din Vietnam, un observator străin care ar ft colindat străzile întunecate din Cholon, cartierul chinezesc din Saigon, ar fi putut remarca o serie de aranjamente neobişnuite în zona rezidenţială: deasupra intrărilor unor case erau plasate oglinzi octogonale. Acestea nu erau însă menite să le protejeze împotriva tirurilor vietnamezilor comunişti.
 
La fel ca cetăţenii Elveţiei neutre, proprietarul din Cholon era pregătit să se apere împotriva celui mai mare pericol: ucigătorul ch’i sau, după cum se numeşte în vietnameză, sat ch’u (uciderea stăpânului casei). Spre deosebire de ciuperca nucleară, ucigătorul ch’i are direcţii energetice invizibile.
 
Acestea pornesc din unghiurile ascuţite ale acoperişurilor înclinate ale caselor de pe cealaltă parte a străzii, dinspre stâlpii de telefon şi de iluminat, de la lămpi, dinspre colţurile clădirilor învecinate sau de la crucea de pe biserica din zonă, Ucigătorul ch’i (cunoscut şi sub denumirea de săgeată otrăvită) se deplasează în linie dreaptă, deci o casă care are în faţă un drum drept sau este amplasată lângă piciorul unui pod va primi în plin aceste linii de energie negativă. Dacă locuiţi într-o asemenea casă, Convenţia de la Geneva nu vă va putea oferi nici un fel de protecţie. în schimb, veţi putea folosi o mulţime de remedii secrete pentru a rămâne în viaţă.

Capcanele cu efect întârziat din sala de conferinţe
Echipele de negociatori se întâlnesc în sala de conferinţe a gazdei. în această ambianţă, gândirea nu este întotdeauna clară. Climatul dintr-o sală de conferinţe induce un mod de gândire „colectivău, care face ca toţi membrii echipei să vadă lucrurile în mod distorsionat. De exemplu, să zicem că una dintre echipe ar putea fi etichetată ca fiind atât de coruptă, încât simulează că se străduieşte...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0514 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.