Nelli si locul invaluit in ceata

Nelli si locul invaluit in ceata
Preț: 39,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2018
Pagini: 256
Format: 15x21

DESCRIERE

Nelli si locul invaluit in ceata - Annika Scheffel

 
... mai toate poveştile încep cu o călătorie. Prinţi viteji, prinţese curajoase, adulţi, copii sau animale dornice de aventuri pornesc la drum. Brusc se întâmplă ceva care le schimbă lumea.
 
Apoi ei călătoresc. Povestea aceasta începe cu o sosire. Eroina noastră călătoreşte şi călătoreşte, apoi se întâmplă ceva şi nu mai călătoreşte.
 
Aventura noastră începe atunci când lumea se opreşte în loc. Pentru o asemenea aventură ai nevoie de puţin timp. Bine ar fi dacă ar exista o pătură, un fotoliu, un covor, de preferinţă unul zburător. Dar merge şi fără.
 
Povestea aceasta poate fi spusă chiar şi în cazul în care nu există nimic. Nimic altceva decât o mare poftă de aventură. Şi o porţie de curaj eroic. Dacă acesta există, atunci putem porni în călătorie. Acum, imediat.
 
Sunteţi gata?
 
Trebuie să numeri, la începutul fiecărei mari aventuri ar trebui să numeri.
 
Cel mai bine ar fi de la trei înapoi, căci numărul trei este un număr foarte bun pentru o aventură...
 
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0515 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.