Nici eu nu mai stiu cine sunt

Nici eu nu mai stiu cine sunt
-10%
Preț: 26,91 RON
29,90 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 336
Format: 13x20

DESCRIERE

Nici eu nu mai stiu cine sunt - Marina Almasan

 
... zilele trecute, o bună prietenă m-a implorat s-o ajut să-şi scoată din depresie soţul.
 
Nu-l cunoşteam foarte bine — mai mult din povestirile femeii—, dar întotdeauna îmi păruse a fi un om bun, de care cei din jur profitau copios, ceea ce înţeleg că se întâmplase şi acum: matrapazlâcurile unui nemernic de asociat, în care avusese încredere deplină, l-au adus pe omul nostru pe buza unei nemeritate prăpăstii, întregul univers interior i-a fost răsturnat cu susul în jos.
 
Cumpăna îl transformase dintr-un ins plin de viaţă, într-un morman de nefericire, primii afectaţi fiind, aşa cum se întâmplă de obicei, cei apropiaţi.
 
Se îndepărtase până şi de femeia iubită, cea care-i fusese alături în toate suişurile şi coborâşurile vieţii...
 
Eu însămi am nevoie, deseori, de ajutor pentru a-mi depăşi propriile impasuri, aşa că am acceptat. Prin urmare, împreună cu prietena mea, am pus la cale strategia.
 
Incepând de săptămâna viitoare, urma să mă „întâmplu" cât mai des prin casa lor, căutând ocazii pentru a „sta la o tacla" cu prăbuşitul stâlp al casei.
 
Cum e şi firesc, am început să-mi structurez deja, în minte, modul de abordare a delicatei situaţii.
 
... Cuvintele „Orice picior în fund reprezintă un pas înainte" nu au fost rostite la întâmplare. Autorul lor anonim a găsit cea mai plastică, probabil, exprimare pentru a da de înţeles că o lovitură a sorţii sau, pur şi simplu, intersectarea noastră cu un mare nemernic nu trebuie să ne îngenuncheze. Dimpotrivă.
 
Legea echilibrului universal ne îndeamnă să credem cu tărie în faptul că, după un hop sau o serie de hopuri, soarele se va reîntoarce pe uliţa noastră.
 
Chiar şi dacă acum norii pot fi tăiaţi cu cuţitul. Viaţa demonstrează că, după ce eşti concediat, pe nedrept, de la locul de muncă ce-ţi devenise atât de drag, sigur vei găsi un altul la care nici nu visai şi care, vei vedea, ţi se va potrivi mult mai bine; că, după ce te va dezamăgi cel mai bun prieten, anulând...
 
 
DIN CUPRINS:
 
Marina Almăşan, tandră şi furioasă    
Marina, despre bărbaţi    
        
Ce caut eu aici?                                 
Cuvânt-înainte          
 
1.    Privirea flămândă a bărbaţilor    
2.    Zâmbet sau rânjet?                 
3.    Când soţul vine acasă cu flori    
4.    „Urâtele" îmbătrânesc mai simplu    
5.    Războaiele Actualelor cu Fostele    
6.    Deşteptelor, faceţi vă rog, pe proastele!
7.    Bârbatul papagal
 
...............

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0464 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.