Nimic mai mult - Anna Todd

Nimic mai mult - Anna Todd
-10%
Autor:
ISBN: 978-606-400-292-1
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 264
Format: 13x20
Preț: 31,50 RON
35,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Nimic mai mult - Anna Todd

 
... port căştile inclusiv la serviciu — cel puţin la o ureche, ca să aud totuşi comenzile de cafea pe care le primesc. Azi îmi atrag atenţia doi bărbaţi, amândoi îmbrăcaţi în piraţi şi ţipând unul la celălalt. Aşa că intru în magazin şi mă lovesc de Aiden, cel mai nesuferit dintre colegii mei.
 
E înalt, mult mai înalt decât mine, iar părul lui blond spre alb îl face să semene cu Draco Malfoy1, lucru care mă cam înspăimântă.
 
Pe lângă asemănarea cu Draco, se întâmplă să fie şi nesimţit uneori. Cu mine e de treabă, dar am văzut cum se uită la studentele care intră la Grind. Se poartă de parcă locul ăsta e vreun club şmecher, nu o amărâtă de cafenea.
 
Felul în care le zâmbeşte, flirtează cu ele şi le face şă freamăte sub privirile lui „simpatice"... mi se pare totul atât de ostentativ! Nu e atât de arătos, de fapt; dacă ar arăta mai bine, aş înţelege.
 
— Fii atent, frate, mormăie Aiden, plesnindu-mă pe umăr de parcă suntem pe teren, colegi în echipa de fotbal.
Azi a reuşit să mă enerveze în timprrecord...
 
Dar alung acest gând, mă duc în spate, îmi leg şorţul galben; la brâu şi-mi verific telefonul. După ce semnez condica de sosire, dau cu ochii de Posey, o fată pe care trebuie s-o învăţ cum merg lucrurile, timp de câteva săptămâni.
 
E de treabă. Tăcută, dar muncitoare, şi-mi place că ia mereu fursecul gratuit pe care i-l oferim în fiecare zi pentru că o face mai veselă.
 
Cei mai mulţi ucenici îl refuză, dar ea le-a mâncat pe toate săptămâna asta, de toate felurile: cu ciocolată, cu ciocolată şi macadamia, cu zahăr şi cu o chestie misterioasă verde despre care eu cred că e ceva fără gluten, cultivat local.
 
— Hei, zic eu, zâmbindu-i.
 
Stă sprijinită de maşina de gheaţă. Are părul roşcat dat după urechi şi citeşte ce scrie pe spatele unei pungi cu cafea măcinată.
 
Când ridică privirea la mine, surâde scurt, apoi se întoarce cu ochii la pungă...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0478 sec