Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Noile Orizonturi ale Contabilitatii Institutiilor Publice

Noile Orizonturi ale Contabilitatii Institutiilor Publice
ISBN: 973-749-510-5
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 240
Format: 17x24
20,00 RON
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

....''Noile Orizonturi ale Contabilitatii Institutiilor Publice''


Lucrarea de fata „Noile orizonturi ale contabilitatii...” ar fi trebuit sa se fi numit , probabil , „Contabilitatea de maine ”, intrucat tezele si argumentele pe care este asezata vizeaza o economie si o administratie performante si organizate compatibil cu cerintele mileniului III. Contabilitatea este ştiinta care face lumină în tot ceea ce însemnează mânuirea banilor, a elementelor patrimoniale, a vieţii economice, în general.

De aceea are atâţia duşmani, toţi se feresc de ea, dar nu pot s-o privească fără teamă si nu pot trai fara ea. Sub acest imperativ şi folosindu-se de expertiza simbiozei „contabilitate-administraţie” profesorul Dragan a scris o altfel de contabilitate, o contabilitate a prezentului legat de viitor, un manual de contabilitate specifică instituţiilor şi administraţiei publice,dar cu valabilitate si extensie foarte generala , cu cele mai noi actualizări şi chiar viziuni de mare perspectivă, lansand probleme şi soluţii avansate, specifice viitoarelor alternative ce urmează după anii crizei ce nu vrea sa ne lase in pace. De fapt este o altă şi nouă contabilitate, mai flexibilă, mai completă, mai exactă şi - foarte important - mai desconspirativă pentru abaterile de la disciplina şi ordinea financiar – bugetară , o contabilitate a transparentei benevole.
Noi am studiat-o si putem sa va asiguram ca aceasta bijuterie de carte nu are ca destinaţie expresă numai doctoranzii, masteranzii şi studenţii facultăţilor de administraţie publică, ci se adreseaza deopotriva ,specialiştilor din administraţie, oricarui ordonator de credite, până la urmă tuturor specialistilor de pretutindeni , care vor să folosească importantele informaţii ce care le înmagazinează contabilitatea, şi de care au nevoie zi de zi ca de aer. Va invităm deci să respiraţi un aer uşor, curat şi, mai, presis de toate, cinstit şi la lumina zilei...

Autori: C.M. Dragan

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Contabilitate si finante - Cele mai vândute cărți

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.1077 sec
loader
Caut in catalog...
loader