Nor pe pamant - Nina Ganj

Nor pe pamant - Nina Ganj
Preț: 30,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-029-103-9
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 272
Format: 13x20

DESCRIERE

Nor pe pamant - Nina Ganj
 
... la un moment dat, am început să mă întreb dacă eu sunt cea greşită sau doar cei din jurul meu ţineau să îmi arate cât sunt de imperfecţi. Simţeam că mă aflam într-o lume care nu-mi mai aparţinea, şi căreia, sincer, nici eu nu-i mai aparţineam.
 
Simţeam cum încercam să ating o bulă care părea să se spargă doar la gândul unui contact, mă simţeam un nor pe pământ, care, deşi era atât de pufos şi de frumos, totodată era plin de furtuni şi semne de întrebare.
 
Respiram un aer artificial, un aer de spital, un aer greu care-mi apăsa sufletul; un aer care de cele mai multe ori îţi ia în loc să îţi dea, un aer care nu este al tău, pe care nu îl vrei, dar care îţi este indus.
 
Nu ştiu când au trecut cele patru luni de la accident, tot ce ştiu este că m-am trezit într-o dimineaţă pe un pat gol de spital, cu un televizor plin de ţipete în el. O draperie pătată de nişte ani bolnavi plini de regrete şi o noptieră, dacă puteam numi aşa acea bucată de lemn chinuită şi îndesată într-un colţ al salonului.
 
Era toamnă, cred. Din ce am putut zări cu ochiul stâng, erau nişte frunze care nu-şi găseau locul în copacul rezemat de geamul camerei în care zăceam şi se dădeau alintate de vântul domol de afară.
 
Nu îmi puteam ridica nicicum capul şi nici forţă nu aveam să îmi doresc asta, dar îmi imaginam toamna celorlalţi ani, în care mă bucuram de tot ce îmi oferea natura. Îmi imaginam câte aveam de oferit acelei toamnei şi un nod îmi apăsa sufletul, făcându-l să plângă cu lacrimi ţepoase, reci şi obosite...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0444 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.