Nu lasa cancerul sa te invinga

Nu lasa cancerul sa te invinga
-20%
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 248
Format: 13x20
Preț: 24,00 RON
30,00 RON (-20%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Nu lasa cancerul sa te invinga - Sophie Sabbage

 
... autorul îşi încurajează cititorii să respingă sentimentul obişnuit de adversitate în raport cu cancerul şi îi învaţă cum să-l înţeleagă, cum să încerce să-l trateze şi cum să se elibereze emoţional chiar şi atunci cînd boala evoluează spre un stadiu ireversibil. 
 
Nu lăsa cancerul să te învingă e mărturia unei experienţe particulare, devenite în timp o sursă de inspiraţie universală pentru toţi cei care încearcă să se împace cu teribilul diagnostic şi să-şi evalueze raţional opţiunile...
 
Fragmente:
 
Ce vă doriţi cu adevărat?
 
Am crescut cu o minciună care mi-a tot răsunat în minte până la vârsta maturităţii, ca un disc vechi: nu primeşti doar pentru că vrei.
 
Această minciună s-a întipărit în structura culturii noastre, cel puţin în Marea Britanie, astfel încât multor copii le e foarte greu să recunoască ce vor cu adevărat şi cu atât mai dificil să facă tot posibilul pentru a obţine ceea ce vor.
 
Am ţinut zeci de cursuri pentru adulţi inteligenţi şi talentaţi care efectiv nu ştiu ce vor, deoarece consideră că este egoist sau inutil să îşi dorească lucruri.
 
Simpla dorinţă nu aduce neapărat şi rezultate, deşi se întâmplă uneori să obţinem ceea ce vrem fără efort. Insă faptul că ne dorim ceva reprezintă primul pas spre trăirea vieţii într-un mod intenţional, spre conştientizarea scopului nostru şi spre canalizarea energiei în direcţia respectivă.
 
Este locul de naştere al viziunii, fără de care nu există traiectorie clară sau vânt favorabil.

Aşadar, principala întrebare la care trebuie să răspundeţi când aflaţi că aveţi cancer este aceasta: Vreţi să trăiţi sau să muriţi? Vorbesc serios.
 
Probabil că vă spuneţi: „Bineînţeles că îmi doresc să trăiesc! Ce întrebare stupidă! De ce crezi că îţi citesc cartea, deşteapto?!”. Iar eu vă răspund cu blândeţe că vă înţeleg. Chiar vă înţeleg. Dar...
 
Dacă vă uitaţi cu atenţie şi cu deplină onestitate la felul în care aţi trăit până acum, puteţi să spuneţi că aţi fost sută la sută implicat, devotat, cu adevărat prezent şi conştient, simţindu-vă pe deplin viu şi fiind recunoscător pentru asta?
 
Vi s-a întâmplat vreodată să vă neglijaţi, să vă subevaluaţi sau să vă desconsideraţi, fie direct, fie într-un mod mai subtil? Aţi abuzat de organismul dumneavoastră sau v-aţi comportat într-o manieră autodistructivă?
 
Aţi fost vreodată profund deprimat sau aţi avut intenţii suicidare? Există vreo parte din dumneavoastră care a spus nu vieţii, în mod conştient sau inconştient, prin intermediul unor acţiuni sau al unor comportamente?

Dacă aşa stau lucrurile, vă mai întreb o dată: Vreţi să trăiţi sau să muriţi? Acesta este momentul. A sosit clipa deciziei - o dată pentru totdeauna. Asta este ceea ce vă cere cancerul.
 
Aveţi în faţă o criză a vindecării, o ultimă încercare disperată a corpului dumneavoastră de a-şi apăra viaţa, poate chiar o pledoarie care să vă convingă să alegeţi viaţa în defavoarea morţii cu fiecare fibră a fiinţei dumneavoastră.
 
Dacă vă aflaţi într-o situaţie cât de cât similară cu a mea, poate că această alegere nu este suficientă pentru...
 
 
CUPRINS:
 
Cuvănt-înainte (dr. Francisco Contreras)  
 
Introducere  
 
1.    Busola   
2.    Infruntarea diagnosticului   
3.    înţelegerea bolii  
4.    Găsirea motivaţiei   
5.    Stabilizarea corpului   
6.    Limpezirea minţii  
7.    Controlul tratamentului   
8.    Dansând cu suferinţa   
9.    Spargerea cochiliei    
10.  Cel mai bun medicament   
 
Anexă. Sisteme de sprijin    
Mulţumi

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Remedii - Terapii complementare

Created in 0.0937 sec