Nu ma tem - Silviu Urdea

Nu ma tem - Silviu Urdea
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 285
Preț: 32,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Nu ma tem - Silviu Urdea

 
... e noapte, iar fiecare anotimp e toamnă. Ne coborâm spre drumeag şi plutim în josul lui. Iarba e spinoasă, florile sunt buruieni năpădite de lipitori, trunchiurile arborilor sunt nişte giganţi scheletici ce par a ne face cu ochiul, iar crengile ne învăluie pe deasupra ca braţul protector al nebuniei.
 
Peste tot e întins un covor moale de frunze. În capătul drumeagului, printre cotloanele întortocheate ce par a urca în susul muntelui, vedem ceea ce trebuie să vedem.
 
O casă părăsită. O casă părăsită cu o aură sinistră, mai sinistră şi mai înspăimântătoare decât o noapte petrecută în catacombele unui azil de nebuni lăsat în voia sorţii. Un foişor de umanitate aflat în centrul naturii pe care începe să cearnă lacrimile toamnei.
 
Când ne apropiem, ni se pare a fi un ospiciu abandonat. Ne mai apropiem şi devine un azil de nebuni. Ne apropiem mai mult şi observăm un sanatoriu pentru bătrâni.
 
Mai plutim spre el şi îl vedem ca pe un spital. Iar în sfârşit ne poticnim în faţa lui şi de abia distingem pancarta ştearsă şi mâzgălită cu vagi inscripţii...
 
Dar privirea ne e atrasă de hornul care fumegă ca o...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0547 sec