Nu te sfii s-o dai in bara! - Erik Kessels

Nu te sfii s-o dai in bara! - Erik Kessels
Preț: 33,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-710-640-4
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 168
Format: 12x18

DESCRIERE

Nu te sfii s-o dai in bara! - Erik Kessels

 
.. tuturor ne place să afişăm încredere în noi înşine. Ne spunem că trebuie să afişăm încredere în sine. Presupunem că e o condiţie necesară a succesului.

Dar, când vine vorba de creativitate, nesiguranţa de sine este de fapt esenţială.

Nu mă crezi?

Care este caracteristica pe care o asociezi cel mai adesea artiştilor faimoşi din istorie? Fericirea, încrederea şi mulţumirea de sine? Sau depresia, ura de sine şi nefericirea? S-ar mai fi întrebat recent The New York Times în ce măsură „dispreţul de sine este o cerinţă pentru un scriitor", dacă succesul ar fi necesitat încredere în sine?

Nu, fiindcă ei înţeleg că ideile măreţe răsar deseori din germenii unei nesiguranţe zdrobitoare. Ideile măreţe apar când le pui la îndoială, le chestionezi şi permiţi altor posibilităţi să prindă contur.
 
Toate aceste gânduri pot fi o afacere periculoasa, dar asumă-ţi riscul. Procesul creativ se aseamănă ou cernerea nisipului aurifer: se poate ca undeva în sita ta sâ se afle o pepită, iar tu trebuie sâ stai în vadul râului, rezemat în coate şi în genunchi, cernând pulberea şi pietrişul în căutarea ei. Iar atunci când eşti absolut sigur, 110%, că ai găsit aur este probabil momentul să te gândeşti deja să cauţi aur în alt loc.
 
Nu înseamnă să dai cu piciorul unei oportunităţi.
 
Ar putea fi ceva atât de simplu precum schimbarea sursei de lumină. Un nou punct de vedere.
Regândlrea unui concept sau ajustarea unul unghi. Totul este să recunoşti că există probabil loc pentru îmbunătăţiri sau poate chiar că te-al înşelat pe de-a întregul până atunci.
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0515 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.