Nu te sfii s-o dai in bara! - Erik Kessels

Nu te sfii s-o dai in bara! - Erik Kessels
-10%
ISBN: 978-606-710-640-4
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 168
Format: 12x18
Preț: 29,70 RON
33,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Nu te sfii s-o dai in bara! - Erik Kessels

 
.. tuturor ne place să afişăm încredere în noi înşine. Ne spunem că trebuie să afişăm încredere în sine. Presupunem că e o condiţie necesară a succesului.

Dar, când vine vorba de creativitate, nesiguranţa de sine este de fapt esenţială.

Nu mă crezi?

Care este caracteristica pe care o asociezi cel mai adesea artiştilor faimoşi din istorie? Fericirea, încrederea şi mulţumirea de sine? Sau depresia, ura de sine şi nefericirea? S-ar mai fi întrebat recent The New York Times în ce măsură „dispreţul de sine este o cerinţă pentru un scriitor", dacă succesul ar fi necesitat încredere în sine?

Nu, fiindcă ei înţeleg că ideile măreţe răsar deseori din germenii unei nesiguranţe zdrobitoare. Ideile măreţe apar când le pui la îndoială, le chestionezi şi permiţi altor posibilităţi să prindă contur.
 
Toate aceste gânduri pot fi o afacere periculoasa, dar asumă-ţi riscul. Procesul creativ se aseamănă ou cernerea nisipului aurifer: se poate ca undeva în sita ta sâ se afle o pepită, iar tu trebuie sâ stai în vadul râului, rezemat în coate şi în genunchi, cernând pulberea şi pietrişul în căutarea ei. Iar atunci când eşti absolut sigur, 110%, că ai găsit aur este probabil momentul să te gândeşti deja să cauţi aur în alt loc.
 
Nu înseamnă să dai cu piciorul unei oportunităţi.
 
Ar putea fi ceva atât de simplu precum schimbarea sursei de lumină. Un nou punct de vedere.
Regândlrea unui concept sau ajustarea unul unghi. Totul este să recunoşti că există probabil loc pentru îmbunătăţiri sau poate chiar că te-al înşelat pe de-a întregul până atunci.
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0552 sec