Nu trezi diavolul adormit! - John Verdon

Nu trezi diavolul adormit! - John Verdon
-6%
Preț: 31,96 RON
34,00 RON (-6%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786069000571
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 568
Format: 11x18

DESCRIERE

Nu trezi diavolul adormit! - John Verdon

 
... proprietatea familiei Gumey era situată pe şaua unei culmi aflate la capătul unui drum rural, în vecinătatea satului Walnut Crossing din regiunea Catskill. Vechea fermă era aşezată pe panta sudică, lină, a şeii.
 
O păşune năpădită de bălării o despărţea de un hambar mare şi roşu şi de un heleşteu adânc, mărginit de trestii şi sălcii, dincolo de care se ridica o pădure de fagi, arţari şi cireşi negri.
 
Spre nord, o a doua păşune urma linia culmii până la o pădure de pini şi un şirag de mici cariere de piatră albastră abandonate, orientate către valea învecinată.

Vremea suferise o schimbare radicală tipică mai degrabă munţilor Catskill decât New Yorkului de unde veniseră Dave şi Madeleine. Cerul devenise o pătură uniformă de culoarea ardeziei, trasă peste dealuri. Temperatura părea să fi scăzut cu cel puţin zece grade în zece minute.

începea să cadă o măzăriche fină. Gurney închise uşile din sticlă. în timp ce trăgea zdravăn de ele ca să poată pune zăvorul, simţi o durere ascuţită în partea dreaptă a stomacului. Peste o clipă, urmă alta.
 
Era ceva cu care se obişnuise, nimic ce să nu poată trece cu vreo trei pastile de ibuprofen. Porni către dulăpiorul cu medicamente din baie, spunându-şi că partea cea mai rea nu o reprezenta disconfortul fizic, ci sentimentul de...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0587 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.