Numai iubirea - Laurence Plazenet

Numai iubirea - Laurence Plazenet
-7%
Preț: 27,90 RON
30,00 RON (-7%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 144
Format: 13x20

DESCRIERE

Numai iubirea - Laurence Plazenet

 
... stăteau unul lângă celălalt. Domnișoara d’Albrecht purta o rochie cu mâneci mari, bufante, strânse pe antebraț cu un nod de catifea și tivită cu un fald de dantelă brodată cu fir de argint. Voind să ia o carte de pe masa din fața lor, ea făcu un gest care îi dezgoli mult încheietura.
 
Se văzură pielea foarte fină pe osul proeminent, rețeaua de vinișoare pale de pe mână, o brățară bătută în pietre prețioase. Fără să‑și întrerupă vorbirea, domnul de Ramón atinse cu vârful degetelor de la mâna dreaptă această porțiune de piele mătăsoasă.
 
Simți imediat catifelarea și căldura care se răspândeau în el. Nu‑și retrăgea mâna. Domnișoara d’Albrecht își ridică privirea. El îi văzu pleoa pele zbătându‑se, privirea care o căuta pe a lui. Îi adoră gravitatea. Nu‑i răspunse. Surâdea, vorbea și men‑ ținea apăsarea degetelor.
 
Se gândea la partea interioară a încheieturii pe care o mângâia. Când îi liberă mâna pe care i‑o ținuse prizonieră, o întrebă dacă dorea să continue lecția sau dacă aveau s‑o reia a doua zi...
 
CUPRINS:
 
Capitolul 1
Capitolul 2          
Capitolul 3         
Capitolul 4          
Epilog                
Despre autoare             
Despre traducătoare              
Fragment din limba franceză

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0514 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.