Nunta: Rochia de mireasa - Rachel Hauck

Nunta: Rochia de mireasa - Rachel Hauck
Anul publicării: 2017
Pagini: 355
Format: 13x20
Categoria: Literatura
Preț: 38,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Nunta: Rochia de mireasa - Rachel Hauck

 
... din înaltul Muntelui Roşu, care se înălţa peste valea Jones şi luminile pâlpâitoare ale Oraşului Magic, Emily era prinţesă pentru o noapte.
 
O sută de invitaţi se ospătau cu friptură de prepeliţă şi piure de cartofi şi budincă de ciocolată la desert Toate, în cinstea ei şi a lui Phillip.
 
Phillip o luă de braţ când se adunară în marea sală de bal a familiei Saltonstall. Majordomul deschise larg uşile terasei şi o adiere răcoroasă se strecură din vale. In cealaltă parte a încăperii, o mică orchestră îşi acorda instrumentele, purtându-şi arcuşurile peste corzi, creând o melodie disonantă.

-    A fost o cină excelentă, Saltonstall!
 
Powell Jamison, unul dintre cei mai vechi prieteni ai lui Phillip, li se alătură lui Phillip şi Emily în mijlocul sălii şi se învârti încet în cerc, cu faţa către invitaţi.
 
-    Doamnelor şi domnilor, în calitate de cavaler de onoare al bunului meu prieten Phillip, daţi-mi voie să ţin un toast!
Ridică în aer un pahar de şampanie aurie. In sală, chelnerii le împărţeau invitaţilor cupe de şampanie.
 
- Pentru Phillip şi frumoasa lui viitoare mireasă, Emily!

Invitaţii îşi ridicară paharele.
 
-    Cele mai bune urări pentru o căsnicie lungă şi fericita! Si Emily poate-mi spui mai târziu ce-a făcut ticălosul ăsta de te-a convins să te măriţi cu el!
 
Hohote de râs umplură sala. Phillip o cuprinse pe Emily de mijloc, chiar atunci când ea întâlni privirea tatei, care dădu din cap făcându-i cu ochiul.
 
Ce ţi-am spus eu?..,
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0718 sec