Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Nutritia energetica a omului modern

Nutritia energetica a omului modern
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 225
Format: 16x23
35,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Nutritia energetica a omului modern - Florentina Gionea

 
Inlăturarea blestemelor şi a cuţitelor energetice
 
Se poate folosi această metodă asupra voastră sau asupra celorlalţi. Staţi cu spatele drept, fără să atingeţi nicio suprafaţă, cum ar fi spătarul scaunului. Puteţi sta uşor aplecaţi în faţă, sau întinşi pe burtă sau pe o parte.
 
Chemaţi pe arhanghelii Rafael şi Mihail să vină, rugaţii să vă ajute. Uneori blestemăm pe altcineva, inconştient, sau conştient. Fiţi dispuşi să renunţaţi la mânie şi să îndepărtaţi orice urmă de energie a mâniei din corpul vostru, îndepărtaţi orice pumnale, săgeţi, săbii, ori alte obiecte ascuţite, sau dureroase din spatele vostru, sau din alte zone.
 
Pe măsură ce aceste pumnale şi alte obiecte, ies din corpul vostru, puteţi să descoperiţi cine vi le-a trimis. Fiţi deschişi şi trimiteţi acestor oameni iertarea voastră. îndepărtaţi obiectele energetice, din tot corpul, renunţând la ele. Toate blestemele vor fi înlăturate, în toate direcţiile timpului.
 
Rafael va acoperi apoi, cu un gel lichid, luminos şi verde, ce imediat vindecă toate rănile rămase. Pe măsură ce vă vindecaţi, Mihail vă acoperă cu un scut dintr-un cauciuc purpuriu, ce face ca orice viitor atac să fie respins. Mulţumiţi arhanghelilor Mihail şi Rafael pentru vindecarea voastră.
 
Inlăturarea entităţilor şi spiritelor legate de Pământ
 
Uneori persoanele sensibile culeg, fără să ştie, spirite ce aşteaptă să se agaţe de cineva. Aceasta nu este posesie, deoarece entitatea nu a preluat controlul asupra minţii, sau corpului vostru. Aceste spirite pot interfera cu sănătatea şi fericirea voastră.
 
Entităţile sunt forme-gând ale fricii, ce au formă energetică. Ele sunt produse de ego, nu de iubire. Spiritele legate de Pământ sunt cei decedaţi, ce nu s-au dus către lumină, după ce au ieşit din planul fizic. Majoritatea nu-şi dau seama că au murit.
 
Ei sunt ataşaţi de Pământ datorită dependenţelor pe care le-au avut când au murit şi des, ei pot fi găsiţi în locurile unde au trăit, legaţi de planul fizic, au fost materialişti. Se tem să meargă în zona de dincolo, către lumină, se tem de ce este dincolo, sau de credinţa în osânda veşnică. De aici provin fantomele.
 
Semne că aveţi ataşată o entitate, sau un spirit legat de Pământ, sunt următoarele: apare o dependenţă, o depresie ce nu cedează la tratament, sunteţi predispuşi la accidente, o incapacitate de a vă concentra şi schimbări bruşte în stilul de viaţă, sau ale personalităţii.
 
Oricine poate să aibă un ataşament faţă de o entitate, sau de un spirit legat de Pământ şi nu este un lucru de care să vă fie frică, sau ruşine.
 
Există mai multe metode de a vă elibera de aceste entităţi:
 
1. Cereţi ajutor, ca orice persoane decedate ce iubesc şi cărora le pasă de spiritele legate de Pământ să vă ajute.
 
2. Cereţi ca arhanghelul Mihail să îndepărteze de lângă voi, sau de casă once entitate şi spirit legat de Pământ.
 
3. Tăiaţi stringurile. Atunci când spiritul este cineva drag ce a decedat, persoana în viaţă poate să aibă stringun ataşate de acel spirit.
 
4. Extragerea entităţilor. Aceasta este o metodă ce poate fi folosită pentru o altă persoană. Vă protejaţi cu o sferă oglindă, cereţi arhanghelului Mihail să fie alături de voi să vă protejeze. Trageţi entitatea afară prin chakra coroană, aşa cum aţi trage o eşarfă lungă şi întunecată. Daţi entitatea arhanghelului Mihail, care o va îndepărta.
 
5. Purificarea chakrelor are efect de curăţare a entităţilor legate de Pământ.
 
Dezlegarea jurămintelor
 
Uneori, jurăminte ce le-am făcut în alte vieţi, ne urmăresc şi în această viaţă. Vechi legăminte de păstrare a celibatului, pot duce la dificultăţi sexuale şi relaţionale, legăminte de sacrificiu de sine, pot crea tendinţe către autosabotaj. Când aceste jurăminte sunt dezlegate, efectul lor negativ este îndepărtat şi vindecat.
 
Cum se poate face acest lucru: conentraţi-vă şi spuneţi: „Dezleg acum orice legământ de... (sărăcie, celibat) pe care l-am făcut în altă viaţă. Cer ca efectele acestor legăminte de să fie acum nimicite şi îndepărtate în matricea universală, pentru a fi dizolvată.”
 
Tăind corzile, păstrăm chakra plexului solar curată, puternică şi reducem vulnerabilitatea la atac emoţional, în special pentru persoanele sensibile (empatice) este recomandată metoda.
 
Dacă ne conectăm energetic, emoţional, sau mental, la alte persoane, aceasta duce la dezordine în coipurile energetice respective, în special în corpul persoanei ce produce astfel de conexiuni.
 
Dezordinea energetică se transformă în afecţiuni fizice. Regula nu se aplică atunci când conectarea are loc pe sentimente de iubire, graţie, mulţumire, bucurie, sănătate, etc.
 
Pentru un somn bun, ca să puteţi dormi bine după curăţiri, dezlegări, chemaţi îngerii şi îi rugaţi să vă protejeze în timpul somnului, pentru ca să nu se agaţe nimeni, noaptea, de vreun corp energetic al vostru...
 
 
CUPRINS:
 
Introducere
 
Cap. 1 Nutriţia clasică
1. 1. Introducere în Nutriţia clasică
1. 2. Deficienţe nutriţionale
1. 3. Pătrunderea toxinelor în organism
1. 4. Etape de acumulare a deşeurilor
1. 5. Carnea
1. 6. Metabolismul
1. 7. Necesarul de săruri ale organismului
1. 8. Colesterolul, grăsimile şi uleiurile
1. 9. Proteinele
1. 10. Acizii
1. 11. Vitaminele
1. 12. Elemente - minerale - mineraloterapia
1. 13. Dulciurile
1. 14. Glucidele sau hidraţii de carbon
1. 15. De ce sunt necesari antioxidanţii
 
Cap. 2. Terapii naturale
2. 1. Apa, centrul sănătăţii
2. 2. Terapii cu ape minerale
2. 3. Fitoterapia
2. 4. Terapii cu sucuri de fructe şi legume
2. 5. Terapia cu ajutorul copacilor
2. 6. Terapia cu aer
2. 7. Aromoterapia (terapia cu arome)
2. 8. Terapia cu miere - Apiterapia
2. 9. Kinetoterapia - Terapia prin mişcare
2. 10. Metode de prevenţie
2. 11. Metode de eliminare toxine şi radiaţii
2. 12. Detoxifîerea
2. 13. Semnale de avertizare
2. 14. Terapia Gerson
2. 15. Terapia prin Râs
 
Cap. 3. Sistemul nervos - cel care dirijează tot organismul
3. 1. Sistemul nervos al creierului
3. 2. Nevoile energetice ale creierului
3. 3. Structura minţii
3. 4. Controlul minţii
3. 5. Ego şi eliminarea lui
 
............

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018
Created in 0.2320 sec
loader
Caut in catalog...
loader