O călătorie prin univers. Astrofizica povestită

O călătorie prin univers. Astrofizica povestită
-10%
Preț: 51,30 RON
57,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-50-6579-9
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 96
Format: 24x32

DESCRIERE

O călătorie prin univers. Astrofizica povestită - Cristian Presură

 
Povestea care urmează şi ai cărei eroi sunteţi şi voi este probabil cea mai fascinantă, mai uluitoare şi mai captivantă dintre toate câte s-au spus vreodată. Este povestea universului şi a oamenilor care, împinşi de curiozitate, au căutat să-i descifreze tainele. Din zorii istoriei şi până azi, această aventură a cunoaşterii a continuat fără oprire.
 
Cu timpul, ştiinţa ne-a venit ajutor, luând locul superstiţiilor şi plăsmuirilor, ca să ne dezvăluie că realitatea este infinit mai uimitoare decât orice închipuire a minţii omeneşti. De astăzi vă alăturaţi şi voi lungului şir al celor care au crezut cu tărie că lumea e mai mare decât se vede înaintea ochilor şi au avut curajul să înfrunte necunoscutul.
 
Câţi cutezători să fi fost oare de-a lungul existenţei omului modern? Cu siguranţă, mulţi, iar unii dintre ei au rămas în istorie. Aşadar, vom porni cu toţii – voi, Ana Alfianu şi cu mine – într-o misiune spaţială cum nu mai e alta, o misiune care n-are nevoie de rachetă, fiindcă ne vor propulsa dorinţa de a cunoaşte şi puterea imaginaţiei.
 
... stiţi deja că universul înseamnă tot ceea ce a existat, există sau va exista vreodată, adică totalitatea spaţiului, a timpului, a materiei şi a energiei; altfel spus, lumea nemărginită perceptibilă cu cele cinci simţuri şi predictibilă cu ajutorul ştiinţei.
 
De aceea, cred că nu vă veţi mira să aflaţi că nu vom face o singură călătorie, ci două: una în spaţiu – din realitatea cunoscută până dincolo de limitele vizibilului, şi alta în timp – din trecutul universului spre un viitor atât de îndepărtat, încât nici gândul nostru nu-l poate ajunge. Sunteţi gata? Să pornim, necunoscutul ne aşteaptă!

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

89,10 RON
99,00 RON (-10%)
Created in 0.0511 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.