O emoție sfâșietoare - Tahereh Mafi

O emoție sfâșietoare - Tahereh Mafi
-10%
Preț: 59,31 RON
65,90 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-088-476-7
Editura:
Anul publicării: 2024
Pagini: 288
Format: 13x20

DESCRIERE

O emoție sfâșietoare - Tahereh Mafi

 
... nu aveam de ce să zâmbesc, și totuşi zámbeam, iar tremurul buzelor nu era decât un semn aproape sigur al unei isterii care urma. Eram oarbă, confortabil de oarbä acum, că soarele îmi arsese atât de adânc retina, încât nu mai vedeam decât sfere luminoase și întuneric strălucitor.
 
M-am intins cu spatele pe asfaltul präfuit și atât de fierbinte, încât mi s-a lipit de piele.

Mi l-am imaginat iar pe tata.

Capul lui strălucind stins, cu două smocuri de pår negru în vârful urechilor, ca niște căști așezate aiurea. Zâmbetul lui liniştitor că totul avea să fie bine. Strălucirea năucitoare a lámpilor fluorescente.

Tata era aproape mort din nou, dar nu mă puteam gândi decât că, dacă murea, nu știu căt timp trebuia să mà prefac că sunt tristă din cauza asta. Sau, și mai rău, mult mai rău: dacă murea, poate că nu trebuia să mă prefac că sunt tristă.
 
Am înghițit un nod brusc și nedorit de emoție. Am simțit arsura trádátoare a lacrimilor şi-am strâns pleoapele, dorindu-mi să mă îndrept. Så mà ridic.
Så merg.

Când am deschis ochii din nou, deasupra mea se ridica un agent de poliție înalt de vreo zece mii de metri. Vorbea la walkie-talkie. Cizme grele si un zgomot...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0527 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.