O lume ascunsa - Raymond Bernard

O lume ascunsa - Raymond Bernard
Preț: 20,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 224
Format: 13x20

DESCRIERE

O lume ascunsa - Raymond Bernard

 
... afirmaţiile din această carte sunt relatări ale unor descoperiri ştiinţifice, fapte cunoscute din fiziologie şi referiri la scrieri vechi, redate ca atare.

    Există numeroase autorităţi care au afirmat că farfuriile zburătoare şi alte fenomene stranii există, lucru pe care oamenii de ştiinţă nu vor sau nu îndrăznesc să-l admită.
 
Puţini oameni, din Statele Unite, au curajul să afirme adevărul şi numai adevărul despre orice subiect (chiar dacă ştiu adevărul).
 
Acest lucru este valabil, în special, pentru savanţi cu înalte studii şi oameni suspuşi. Guvernele s-ar prăbuşi - banii şi creditul ar dispărea. Ar fi un haos, iar indivizii bine situaţi s-ar ruina economic şi social...
 
Fragmente din carte:
 
... de ce să fie oare partea de nord a Groenlandei cel mai mare teritoriu pe care trăiesc ţânţari, insecte specifice doar ţărilor calde?
 
Cum au putut să ajungă în Groenlanda, dacă au venit dinspre sud?
 
Unde se duc toate vulpile şi iepurii care sunt văzuţi îndreptându-se spre nord, în Groenlanda?
 
Unde se duc urşii?
 
Este oare posibil ca asemenea creaturi mari, cum sunt urşii, să-şi găsească hrana pe întinderea de gheaţă veşnică?

    Cum explică savanţii faptul că, practic, toţi exploratorii competenţi, din vremurile vechi până la Nansen, au admis că, atunci când au ajuns în Nordul îndepărtat, teoriile lor asupra a ceea ce ar fi trebuit să găsească acolo nu s-au mai potrivit, cum nu s-au mai potrivit nici metodele de aflare a poziţiei?
 
Cum explică savanţii pasajele din Nansen, citate de noi, în care acesta arată că se rătăcise complet în zona arctică?

    Cum explică savanţii migraţia acestor păsări, care apar în Anglia şi în alte ţări nordice, într-o anumită perioadă a anului, la tropice în altă perioadă a anului, dar dispar cu desăvârşire iarna?
 
Cum explică ei faptul că nici Peary, nici Cook n-au fost în stare să-şi dovedească afirmaţia că au descoperit Polul Nord?
 
Chiar presupunând că amândoi au fost de bună credinţă, nu este clar că amândoi s-au rătăcit?
 
Cum să explicăm altfel discrepanţele din povestirea lui Peary?

    De ce, spune cititorul, n-a descoperit Peary acel imens orificiu la extremitatea polară a Pământului, dacă se află acolo?

    Motivul este foarte simplu şi poate fi explicat mai bine, punând o altă întrebare.

    De ce n-a descoperit omul, doar privind în jur, că trăieşte pe suprafaţa unei imense sfere (mai exact sferoid)? Şi de ce a crezut omul, timp de sute de ani, că Pământul este plat?
 
Pur şi simplu fiindcă sfera era atât de mare, încât nu-i putea vedea curbura şi credea că este o suprafaţă plană şi i se părea atât de natural să se poată deplasa pe toată suprafaţa lui, încât atunci când savanţii i-au spus că este o sferă a început să se întrebe de ce nu cade de pe ea, sau măcar, dacă trăia în emisfera nordică, s-a întrebat de ce nu cad australienii de pe ea, pentru că habar n-avea despre legea gravitaţiei...
 
 
CUPRINS:
 
CAPITOLUL 1
Descoperirea epocală a amiralului Byrd... 27

CAPITOLUL 2
Pământul gol... 53

CAPITOLUL3
Cartea lui William Reed - „Fantoma Polilor"... 84

CAPITOLUL 4
Cartea lui Marshall B. Gardner - „O călătorie spre interiorul Pământului sau au fost oare polii descoperiţi, într-adevăr?"

CAPITOLUL 5
A fost Polul Nord într-adevăr descoperit?... 136

CAPITOLUL 6
Originea eschimoşilor... 145

CAPITOLUL 7
Originea subterană a farfuriilor zburătoare... 152

CAPITOLUL 8
Descrierea unei expediţii aeriene teoretice în deschiderea polară care duce spre interiorul gol al Pământului... 176

CAPITOLUL 9
Agartha, lumea subterană... 181

CAPITOLUL 10
Concluzie... 202

CAPITOLUL 11
OZN-uri sau farfurii zburătoare în Antichitate... 204

CAPITOLUL 12
Farfurii zburătoare, propulsie şi relativitate... 211

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0499 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.