O nouă conştiinţă pentru femei. Secretul dezvăluit - Peter Deunov

O nouă conştiinţă pentru femei. Secretul dezvăluit - Peter Deunov
Preț: 39,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8926-60-5
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 188
Format: 14x21

DESCRIERE

O nouă conştiinţă pentru femei. Secretul dezvăluit - Peter Deunov

 
... iubirea de Sus şi iubirea de jos trebuie să se unească. Exact în punctul de convergenţă al energiilor acestor două surse se formează viaţa. Când razele şi undele tânărului şi ale tinerei nu converg în focar - punctul de convergenţă al energiilor lor -, nu vor avea copii, vor fi sterili.
 
În schimb, dacă energiile lor converg în focarul comun, se va naşte un copil. Cu cât vor fi mai aproape de acest focar, cu atât mai frumoşi vor fi copiii lor; cu cât vor li mai departe de focar, cu atât mai puţin frumoşi vor li copiii. Este mult de învăţat despre acest subiect.

Nu veţi fi tineri decât dacă părinţii voştri sunt tineri şi ambiţiile voastre sunt îndeplinite de viaţă. Dacă, la concepere, gândurile părinţilor se îndreaptă spre avort, atunci nu veţi fi niciodată tineri. Ideile şi aspiraţiile voastre vor fi înguste şi rigide, întru totul asemănătoare cu ale părinţilor.
 
Din acest motiv, fiecare iniţiativă din viaţa voastră este hărăzită eşecului şi insuccesului. Apoi, până la urmă, vă veţi spune: „Asta e soarta mea". În realitate, tatăl şi mama au decis care vă va fi soarta. Acum, va trebui să faceţi eforturi imense ca să v-o amelioraţi. Dacă aţi acceptat gândurile divine ca bază a existenţei, aţi putea să vă dezbăraţi de defectele părinţilor şi ale strămoşilor.

Care este cauza nemulţumirii pe care o are fiul faţă de părinţi? În cursul vieţii, exact în momentul în care a fost conceput fiul lor, unul dintre părinţi era interesat de o altă iubire, ori tatăl de altă femeie, ori mama de alt bărbat. Aşadar, unele lucruri necunoscute au luat parte la conceperea fiului lor. Aceste lucruri necunoscute îl împiedică astăzi pe fiu să fie mulţumit de părinţii lui.
 
Fiecare contradicţie, oricare ar fi ea, lasă urme la copil. Unui bărbat îi este greu să rămână indiferent când vede o femeie foarte frumoasă. La fel, dacă cunoaşte un bărbat frumos, greu i-ar fi unei femei să nu se îndrăgostească de el. Dacă jinduieşti după ce nu-ţi aparţine, fiul tău va fi nemulţumit de tine. Aceasta este cauza misterioasă a contracţiilor din sânul familiei...
 
CUPRINS:
 

Cartea I
FEMEIA, IZVOR DE IUBIRE ŞI DE VIATĂ... 11

Cartea a II-a
O NOUĂ CONCEPŢIE DESPRE FEMEI ŞI DESPRE NAŞTERE... 75

1. Venirea din cosmos... 75
2. Mama, tatăl, fiul... 83
3. Ramurile iubirii... 99
4. Concepere, sterilitate, avort... 103
5. Sarcina şi educaţia parentală... 113
6. Naşterea... 129
7. Sexul copilului... 147
8. Îngrijirea copilului: alăptatul, alimentaţia, baia etc... 149
9. Părinţi, copii... 159
10. Legea karmei... 164
11. Educaţia copiilor... 167
12. Rolul femeii şi evoluţia ei spirituală... 180
13. Metode de armonizare... 185

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0531 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.