O nunta... cu bucluc - Morgan Matson

O nunta... cu bucluc - Morgan Matson
-10%
Preț: 40,50 RON
45,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8754-77-2
Anul publicării: 2020
Pagini: 496
Format: 14x20

DESCRIERE

O nunta... cu bucluc - Morgan Matson
 
Fragment:
 
... dar, după două ore, eram pregătită de plecare. Prietenii lui Jesse începuseră să-şi ia paltoanele şi căciulile, ploaia reîncepuse, iar Jesse păruse foarte ocupat cu o fată îmbrăcată în roşu, cu un decolteu în anchior, care stătea aproape de el, pe canapea.
 
Părul ei negru se răsfirase, ascunzându-i vederii pe amândoi. Toaleta de la subsol era încuiată, aşa că urcasem în casa întunecată şi tăcută, cu excepţia luminiţelor albe ce împodobeau un pom de Crăciun aflat într-un colţ.

Când m-am întors la subsol, m-am oprit brusc pe treapta de jos. Auzeam vag zgomote de portiere trântite şi motorul unei maşini. Dar cel mai mult mi-a atras atenţia faptul că toţi invitaţii plecaseră, iar Jesse stătea pe canapea. Singur.

—    Cât am lipsit? l-am întrebat.

In timp ce traversam încăperea pentru a-mi lua paltonul, Jesse mi-a zâmbit, fără să-şi ia ochii de la televizor, unde se difuza rezumatul unui buletin de ştiri sportive.

—    Haide, haide! a murmurat el, aplecându-se. Hai...

Probabil că în clipa aia se întâmplase ceva în legătură cu

vreun sport, deoarece a oftat şi s-a rezemat din nou de spătarul canapelei. A închis televizorul, apoi a aruncat telecomanda deoparte. Se auzea doar zgomotul ploii lovind în ferestre. Jesse s-a uitat la mine şi a zâmbit ca şi cum mă vedea pentru prima dată.

—    Charlie, nu e nevoie să pleci — a spus, scheiţând un gest spre paltonul meu — pentru că sunt un ratat şi toţi ceilalţi prieteni m-au părăsit.

Mi-am aruncat paltonul cât colo, de parcă ar fi luat foc, dar apoi mi-am regăsit stăpânirea de sine şi mi-am impus să mă îndrept încet spre canapea şi să mă aşez lângă Jesse de parcă nu ar fi fost mare scofală, ca şi cum nici nu mă sinchiseam.

Jesse nu s-a mişcat de la locul lui, din mijlocul canapelei, aşa că, atunci când m-am aşezat, stăteam mai aproape de el ca niciodată, cu excepţia a două împrejurări de neuitat: la a paisprezecea...
 
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0433 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.