O schimbare reală. Vindecarea noastră și a lumii prin mindfulness - Sharon Salzberg

O schimbare reală. Vindecarea noastră și a lumii prin mindfulness - Sharon Salzberg
-8%
Preț: 47,84 RON
52,00 RON (-8%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-44-1325-3
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 288
Format: 13x20

DESCRIERE

O schimbare reală. Vindecarea noastră și a lumii prin mindfulness - Sharon Salzberg

 
... când vreau să îmi regăsesc tăria şi puterea în toiul nenorocirilor şi al urii, mă gândesc la apă. De cele mai multe ori, asociem puterea cu imaginea unor lucruri dure, cum ar fi o piatră sau un pumn strâns.
 
Poate de aceea credem că dragostea nu înseamnă putere, ci doar delicateţe. Gândim unidimensional. Din acest motiv, contemplu apa, în toate formele ei.
 
Ea are multiple manifestări: se prelinge, ţâşneşte, inundă, se revarsă, curge, înmoaie etc. Toate acestea ne duc cu gândul la evaporare, eliberare, curgere. Toate acestea nu se referă deloc la a fi blocat.
 
Apa este flexibilă, luând forma vasului în care este turnată. Este în permanentă interacţiune, în schimbare, în mişcare, dar, pe de altă parte, dezvăluie tipare continue de apropiere.
 
O întrupare a apei este fructul suculent pe care l-ai mâncat ieri, căzând sub formă de ploaie anul trecut în cealaltă parte a globului sau hidratând o floare oferită unei persoane iubite în India, în Cleveland sau în Buenos Aires.
 
Apa poate înviora un elefant în savana africană, aburi faţa unui koala în Australia sau învălui în ceaţă un avion de pe aeroportul din San Francisco, spre consternarea pasagerilor aflaţi în întârziere.
 
Apa poate fi extrem de expresivă, un semnal al celor mai sincere sentimente ale noastre. Există lacrimi de durere, lacrimi de indignare, lacrimi de recunoştinţă şi lacrimi de bucurie.
 
Apa poate fi enigmatică, aparent neputincioasă, ineficientă, lipsită de forţă sau de fermitate. Totuşi, cu timpul, apa...
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0629 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.