O viata fara sfarsit - Frederic Beigbeder

O viata fara sfarsit - Frederic Beigbeder
-15%
ISBN: 978-606-400-648-6
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 312
Format: 13x20
Preț: 33,15 RON
39,00 RON (-15%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

O viata fara sfarsit - Frederic Beigbeder

 
... anul acesta, mama a făcut un infarct, iar tata a căzut în holul unui hotel. Am început să devin un obişnuit al spitalelor pariziene. Am învăţat astfel ce este un stent vascular şi am descoperit existenţa protezelor din titan pentru genunchi. Am început să detest bătrâneţea, anticamera sicriului.
 
Aveam o slujbă extrem de bine plătită, o fată frumoasă de zece ani, o casă pe trei niveluri în centrul Parisului şi un BMW hibrid. Nu mă grăbeam deloc să pierd toate aceste binefaceri. întorcându-ne de la clinică, Romy a intrat în bucătărie, cu o sprânceană ridicată.

— Taţi, dacă înţeleg bine, toată lumea moare? O să-nceapă cu bunicul şi bunica, pe urmă o să fiţi mami şi cu tine la rând, apoi eu, animalele, copacii şi florile?

Romy mă privea fix, de parcă aş fi fost Dumnezeu, deşi nu eram decât un tată de familie mononucleară, aflat în stagiu de specializare accelerată în frecventarea serviciilor de chirurgie cardiovasculară şi ortopedică. Era cazul să încetez cu dizolvarea pilulelor de Lexomil în Coca-Cola mea matinală, pentru a-i găsi o ieşire din angoasă.
 
Imi e cam ruşine să recunosc, însă nu m-am gândit niciodată că tata şi mama vor fi într-o zi octogenari, că apoi va veni rândul meu, şi 
mai încolo al lui Romy.
 
Am fost o nulitate în materie de matematică şi de bătrâneţe. Sub pletele blonde de păpuşică perfectă, două sfere albăstrui începeau să se umple cu apă, între cuptorul cu microunde şi frigiderul zumzăitor. Mi-am amintit cum se revoltase în ziua în care maică-sa îi dezvăluise că nu există Moş Crăciun: Romy detestă minciuna. A adăugat câteva cuvinte tare drăguţe:
 
—    Taţi, n-am chef să mori...
 
Ce plăcut e să-ţi tragi carapacea... De data aceasta, eu eram cel care se împotmolise, refugiindu-se cu nasul în pletele ei catifelate de şamponul cu mandarine şi lămâi verzi. Niciodată nu am priceput cum un bărbat atât de urât putuse da viaţă unei fete atât de frumoase...
 
—    Nu-ţi face griji, iubito, i-am răspuns, de acum nu mai moare nimeni.
 
 
CUPRINS:
 
Călătorie spre nemurire în nouă etape    

1.    A muri nu este o opţiune    
2.    Gonzo check-up   
3.    Moartea mea deprogramată     
4.    Nobody Fucks with the Jesus     
5.    Cum să devii un supraom    
6.    OMG = Om modificat genetic    
7.    Inversarea îmbătrânirii    
8.    Transfer de conştiinţă pe hard-disk   
9.    Uberman            
 
Epilog   

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0518 sec