Oameni obișnuiți - Diana Evans

Oameni obișnuiți - Diana Evans
-8%
Preț: 72,68 RON
79,00 RON (-8%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-44-1154-9
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 496
Format: 15x23

DESCRIERE

Oameni obișnuiți - Diana Evans

 
... in cinstea victoriei lui Obama, fraţii Wiley au organizat o petrecere în casa lor din zona Crystal Palace. Locuiau lângă parc, de unde turnul de transmisie se întrezărea la orizont ca un Turn Eiffel mai modest, sobru şi metalic în timpul zilei, roşu şi strălucitor în timpul nopţii, dominând cartierele londoneze din jur şi orăşelele din depărtare şi adăpostind în spaţiul verde de la picioarele sale rămăşiţele fostului regat de sticlă - lacul, labirintul, statuile greceşti sfărâmate, leii din piatră erodată şi dinozaurii făcuţi după cunoştinţele din vechime.

Familia Wiley era originară de la nord de Tamisa şi se mutase în sud pentru energia creativă şi charisma sărăciei (erau conştienţi de privilegiul lor şi voiau ca lumea să creadă că îi supravieţuiseră spiritual). Bruce, fratele mai mare, era un fotograf cunoscut, iar studioul lui, un labirint de lumini şi întuneric, era situat în fundul casei. Gabriele era economist.
 
Erau diferiţi în toate privinţele - Bruce era solid, Gabriele era slab, Bruce bea, Gabriele, nu, Bruce n-avea niciun costum în garderobă, Gabriele era genul care purta doar costume -, dar au organizat o petrecere la comun şi cu un scop unic. Mai întâi, s-au hotărât în privinţa listei de invitaţi, care cuprindea toţi oamenii importanţi, admirabili şi de succes pe care îi cunoşteau, adică avocaţi, jurnalişti, actori şi politicieni.
 
Date fiind proporţiile evenimentului, invitaţii mai puţin remarcabili erau aleşi pe o scară descrescătoare în funcţie de rang, relaţii, înfăţişare şi personalitate, pe care fraţii au analizat-o în seră, acolo unde aveau loc cele mai multe discuţii de seară. Cu această ocazie, au invitat mai mulţi oameni decât de obicei, pentru că voiau să dea o petrecere fastuoasă. Când lista a fost gata, Gabriele le-a trimis tuturor o invitaţie...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0499 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.