Oamenii sunt idioti si o pot dovedi! - Larry Winget

Oamenii sunt idioti si o pot dovedi! - Larry Winget
Preț: 39,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-913-638-6
Anul publicării: 2020
Pagini: 296
Format: 13X20

DESCRIERE

Oamenii sunt idioti si o pot dovedi! - Larry Winget

 
... una dintre criticile pe cale le primesc de obicei în legătură cu cărtile mele este aceea că ar contine o cantitate considerabilă de sfaturi simple, sau ceea ce eu numesc „Factorul «e la mintea cocosului»”. Oamenii spun lucruri de genul: „Nimic nou aici”. Răspunsul meu este: „Multumesc”.
 
Nu e nimic nou când vine vorba despre succes, fericire si prosperitate. Cărtile care îti promit o abordare nou-noută a succesului nu fac decât să te mintă. Fereste-te de oamenii care spun: „Am niste chestii nou-noute pentru tine”. Îndepărtează-te convins fiind că mai laşi un idiot în urma ta.
 
Nu există „chestii nou-noute”. Există descoperiri medicale. Există descoperiri stiintifice. Nu există descoperiri în planul dezvoltării personale. Nimeni nu vine cu vreo cheie nou-noută a succesului. Nu se va întâmpla asa ceva. Oamenii care îti spun altceva se joacă cu slăbiciunile tale, fiindcă tu crezi că vechile chestii nu au funcţionat pentru tine, însă poate că o vor face cele noi.
 
Atunci ei reîmpachetează chestiile vechi si spun că sunt noi si îmbunătătite ca să te fraierească să le cumperi. Îti aduci aminte de New Coke? A fost un truc de marketing genial ca să ocupe mai mult spatiu pe rafturile din magazin. A functionat o vreme pentru că oamenii se grăbesc mereu să cumpere ceva „nou si îmbunătătit”. În cele din urmă, însă, s-a dovedit un esec, pentru că oamenii au realizat că nu poti îmbunătăti formula originală.
 
Asa functionează lucrurile si în ceea ce priveste dezvoltarea personală si consultanta în afaceri. Oamenii se grăbesc mereu să cumpere tot ce este etichetat ca fiind „nou si îmbunătătit”, dar în cele din urmă efectul dispare, iar lumea revine la formula originală.
 
Materialul meu reprezintă formula originală. Trebuie să stii că lucrurile despre care vorbesc eu sunt chestii vechi. Chestii vechi pe care aproape orice persoană care are succes le-a făcut. Chestii care functionează. Chestii dovedite. Chestii care nu s-au schimbat de milenii si nu se vor schimba niciodată.
 
Chestii pe care te poti baza. Lucrul de care e nevoie pentru a avea succes în ziua de astăzi este exact acela de care a fost nevoie de secole. Te rog să nu te astepti la informatii noi din partea mea, pentru că nu am asa ceva. Sunt aceleasi chestii vechi despre care vorbeste orice filosof de sute de ani. Primesti doar versiunea mea personală: versiunea Larry-zată...
 
CUPRINS:
 
Prefaţă    11
Introducere    23
SECŢIUNEA ÎNTÂI: FACTORUL IDIOT    33
1.    Ai spus că poţi dovedi; atunci, dovedeşte!    35
2.    De ce sunt oamenii idioţi    61
3.    Cum să nu mai fiu un idiot?    121
SECŢIUNEA A DOUA: FIXAŢIILE IDIOATE    147
4.    Ia măsuri în vederea succesului    149
5.    Liste de măsuri în vederea succesului    165
SECŢIUNEA A TREIA: IDIOŢII: ULTIMELE CAPITOLE    265
6.    E simplu să rămâi un idiot!    267
7.    Ce părere ai?    271
Mulţumiri
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0456 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.