Obiectivul - Etapa constientizarii (Amratra)

Obiectivul - Etapa constientizarii (Amratra)
Preț: 25,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 148
Format: 13x20

DESCRIERE

Obiectivul - Etapa constientizarii (Amratra)

 
... Divin înseamnă să te înalţi ca spirit şi să cuprinzi integral evoluţia umanităţii şi realitatea din context. A fi divin înseamnă că tot ceea ce ai învăţat şi ai înţeles trebuie acum folosit pentru a împinge omenirea să facă pasul spre următoarea treaptă.
 
Divin înseamnă să contribui permanent cu ceea ce ştii şi poţi crea tu bun pentru societate, astfel încât să-i sprijini şi pe ceilalţi să înainteze.
 
Divin înseamnă să nu urăşti, să nu fii lipsit de respect, să nu ai interese ascunse, să nu te laşi cumpărat de fast şi bani pentru ocazia de a-i obţine, de a folosi cu rost toate acestea doar în slujba Planetei şi a semenilor tăi.
 
Divin înseamnă că ai deprins siguranţa că şi tu eşti divin atâta vreme cât îţi vei asuma în mod real rolul de creator sosit pe Pământ cu scopul de a aduce beneficii celorlalţi.
 
Divin înseamnă să întorci situaţia existentă orientându-i pe ceilalţi în direcţia viabilă, aceea de a se purta civilizat şi de a cuprinde sensul vieţii...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0571 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.