Odată ca niciodată, am căzut într-un basm - Ben Miller

PRP: 59,00 RON
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 53,10 RON
Diferență: 5,90 RON
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2024
Pagini: 272
Format: 13X20

DESCRIERE

Odată ca niciodată, am căzut într-un basm - Ben Miller

 

... apărut din senin. O movilă de pământ proaspăt, de mărimea unui mușuroi de cârtiță, taman în mijlocul pajiștii. Doar că nu era un mușuroi de cârtiță.Și nici n-a văzut nimeni cum s-a format.

 

Era miezul nopții și furtuna se dezlănțuise, așa că toți sătenii se vârâseră în pat la adăpost, trăsese-ră perdelele și se înveliseră cu păturile electrice. 

 

Însă în timp ce dormeau, movilița de pământ a început să crească. Vântul vuia, ploaia răpăia, iar movilița creștea și creștea. S-a înălțat tot mai sus și mai sus, până ce a ajuns mare cât o căpiță de fân. Cerul bubuia de fulgere, iar tunetele răsunau de-a lungul văii.

 

Movila de pământ a început să se clatine, iar din vârful care se zgâlțâna încolo și încoace s-a ivit deodată un stâlp subțire, alb, smălțuit, strălucitor! Se înălța și se tot înălța, răsărind din pământ ca vrejul cel din basm.

 

Când a ieșit cu totul, s-a oprit o clipă, ca mai apoi să înceapă să se clatine și să se zgâlțâie. Căci stâlpul nu era decât începutul. Crăpături alergau de-a lungul pajiștii, iar din pământul despicat a început să crească ceva cu adevărat enorm...

 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0171 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.