Omniversul. Inteligenţa transdimensională, călătoria în timp, Viaţa de Apoi şi colonia secretă de pe Marte

Omniversul. Inteligenţa transdimensională, călătoria în timp, Viaţa de Apoi şi colonia secretă de pe Marte
-12%
Preț: 22,00 RON
25,00 RON (-12%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-639-309-6
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 256
Format: 13x20
Categoria: Dezvaluiri

DESCRIERE

Omniversul. Inteligenţa transdimensională, călătoria în timp, Viaţa de Apoi şi colonia secretă de pe Marte - Alfred Lambremont Webre

 
Rolul civilizaţiilor hiperdimensionale în Omnivers

Rolul civilizaţiilor hiperdimensionale în reîncarnarea sufletului
Există dovezi ale martorilor oculari conform cărora civilizaţiile hiperdimensionale situate în universul nostru pot juca un rol fundamental în facilitarea încarnărilor sufletului în corpuri umane pământene. Dovezile prezentate aici sunt extrase dintr-un studiu de caz ce a implicat experienţele Suzannei Hansen, directoare fondatoare a UFO-CUS New Zealand Research Network.
 
Hansen a reprezentat o forţă eficientă şi puternică în producerea dezvăluirilor despre extratereştri şi OZN-uri în Noua Zeelandă - ca, de exemplu, dezvăluirea dosa- relor secrete de către Forţele de Apărare din Noua Zeelandă care, pe 22 decembrie 2010, au scos la iveală peste 2 000 de pagini din rapoarte ale civililor, piloţilor şi personalului militar detaliind apariţii aeriene imposibil de explicat.
 
De-a lungul întregii sale vieţi, afirmă Hansen, experienţele sale cu Cenuşiii au fost „transformaţionale, pozitive şi pline de semnificaţie.
Relatarea sa este confirmată de Mary Rodwell, care a condus-o pe Hansen prin sesiuni de regresie hipnotică menite a o ajuta să-şi recupereze amintirile experienţelor sale îndelungate cu Cenuşiii hiperdimensionali. Mary Rodwell este un lider mondial în consilierea pentru răpirile extraterestre.
 
A apărut într-un documentar al postului TV australian SBS împreună cu fiul ei, care a afirmat că a fost un sceptic în ceea ce priveşte existenţa OZN-urilor.

Rodwell, fostă asistentă medicală, moaşă şi hipno-terapeută, a fondat ACERN (Australian Close Encounter Research Network) în 1997. De atunci, a investigat peste 1 600 de cazuri de întâlniri cu extrâtereştri, pe tot cuprinsul lumii. ACERN ajută victimele răpirilor extraterestre să facă faţă traumelor, oferind susţinerea unor medici, psihologi şi terapeuţi calificaţi...
 
CUPRINS:
 
Prefaţă. Cum a luat naştere această carte  
Introducere. O hartă a Omniversului  

Partea I. Omniversul şi locuitorii săi
Capitolul 1. Să înţelegem Omniversul    
Capitolul 2. Tipologia civilizaţiilor inteligente    

Partea a Il-a. Dimensiunile exopolitice ale Omniversului
Capitolul 3. Civilizaţii spaţio-temporale din Sistemul Solar    
Capitolul 4. Civilizaţii hiperdimensionale  
Capitolul 5. Autorităţile guvernamentale ale civilizaţiilor inteligente  

Partea a IlI-a. Dimensiunile spirituale ale Omniversului
Capitolul 6. Dimensiunile vieţii dintre vieţi   
Capitolul 7. Civilizaţiile inteligente ale sufletelor 
Capitolul 8. Rolul civilizaţiilor hiperdimensionale în Omnivers     

Concluzie     
Note    
Bibliografie   
Cuvinte de recunoştinţă         
Despre autor

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0608 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.