Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Optimizarea fiscala

Optimizarea fiscala
ISBN: 978-973-115-919-5
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 320
Format: 13x20
Categoria: Jurisprudenta
39,90 RON
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

....''Optimizarea fiscala''


...cartea a fost scrisă în dorinţa de a prezenta soluţiile fiscale optime pentru orice întreprinzător, ca dimensiune şi domeniu de lucru, drept o analiză a opţiunilor disponibile în mecanismul de afaceri, pornind de la forma de lucru, regimul fiscal şi regimul contabil aplicabil pentru a propune variante plauzibile şi economice.

Radiografie a întregului sistem fiscal naţional – concepte, definiţii, texte de lege, doctrină, jurisprudenţă – şi a interacţiunilor cu legislaţia comunitară, cartea punctează chestiuni privind marja de apreciere a administraţiei fiscale, precum şi libertatea contractuală şi managerială a contribuabilului – grupuri fiscale, societăţi offshore, microîntreprinderi.

O atenţie deosebită a fost rezervată calificării, impunerii şi verificării veniturilor persoanelor fizice, în lumina reglementărilor recente – activitate dependentă vs. independentă; metode indirecte de restabilire a veniturilor impozabile.

De asemenea, este sintetizat un volum semnificativ de practică judiciară privind calificarea veniturilor fiscale, deductibilitatea cheltuielilor, deductibilitatea TVA, libertăţile fundamentale în spaţiul UE, creionând, astfel, un concept practic de optimizare fiscală – dreptul de a căuta şi alege cea mai bună soluţie fiscală

Autor: Costea Ioana Maria

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018
Created in 0.1330 sec
loader
Caut in catalog...
loader