Oracolul faimos al marilor iubiri romantice legendare

Oracolul faimos al marilor iubiri romantice legendare
Preț: 98,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 168+40 lamele
Format: 10x12

DESCRIERE

Oracolul faimos al marilor iubiri romantice legendare

 
... jocul contine un set cu 40 de lamele și o broșură cu 168 de pagini
 
Arta initiatica a metamorfozelor
Atingerea imbatatoare a iubirii
Cele trei temple esentiale
Iubirea preafericita
Vremea confidentelor mirifice
 

... in lumea noastră contemporană, în care conștiința de sine tinde să devină o prioritate, problema împărtășirii iubirii a devenit o preocupare cvasi-universală. Scopul acestui Oracol este acela de a răspunde la întrebările existențiale venite atât din partea bărbaților, cât și din partea femeilor.

 

Prin intermediul a 40 de lamele, el ne dezvăluie modul în care jocurile iubirii țes provocările legate de frivolitate și seriozitate. Spiritul jocului își trage forța din curgerea evenimentelor banale și se inspiră din relațiile amoroase, cu urcușurile și coborâșurile lor.

 

Vouă, celor care vă înfiorați la gândul de a gusta plăcerile iubirii fără teama de a fi copleșiți de nebunia iubirii, vouă, celor care doriți să deveniți adevărați stăpâni ai emoțiilor, vouă vă este adresat acest Oracol ce vă poate servi drept îndrumar.

 

De-a lungul lecturii acestui Oracol, s-ar putea să apară pur și simplu în voi dorința de a da o nouă șansă iubirii de a veni în viața voastră.

 

Sensul unui oracol este acela de a descoperi realități dincolo de viziunea noastră obișnuită, întrucât ceea ce guvernează lumea nu se află în domeniul vizibilului, ci în cel nevăzut.

 

... acest Oracol a fost structurat sub forma unui îndrumător, care îți șoptește la ureche cuvinte înțelepte și liniștitoare. Am ales un limbaj intim și sensibil, care să poată atinge inima. Va fi de ajuns o lamelă sau un mesaj pentru a vă amplifica fervoarea iubirii și a vă redirecționa destinul spre căi mult mai fertile.

 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Literatura initiatica

Created in 0.0479 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.