Oracolul secret a lui Metatron, ascensiunea irezistibila catre tainica lumina dumnezeiasca

Oracolul secret a lui Metatron, ascensiunea irezistibila catre tainica lumina dumnezeiasca
Preț: 64,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 44 lamele

DESCRIERE

Oracolul secret a lui Metatron, ascensiunea irezistibila catre tainica lumina dumnezeiasca

 
Un set cu 44 de lamele şi o broşură explicativă cu 136 de pagini
 
Orice denumire dată fiinţelor cereşti conţine indicaţii despre calitatea lor divină proprie. Arhanghelii conduc, supraveghează îngerii păzitori şi celelalte cete de îngeri, indiferent de misiunea lor. Fiecare arhanghel este conducătorul unei mari legiuni de îngeri în lupta împotriva forţelor întunericului. În tradiţia românească, arhanghelii mai sunt numiţi „Sfinţii Voievozi”, prin echivalarea termenului grecesc care înseamnă „Fruntaşi ai Îngerilor”.
 
Celebrul ezoterist Rudolf Steiner îi numeşte pe arhangheli “Spirite ale Focului”. Spirite ale focului divin purificator, arhanghelii au ca misiune ducerea la bun sfârşit a planurilor divine pe Pământ. Arhanghelii dăruiesc susţinere spirituală, inspiraţie şi impulsionare. Primim din lumina şi din puterea lor, pentru ca să ne integrăm armonios, cu entuziasm în Macrocosmos. Arhanghelii ne ajută să trezim, să dinamizăm plenar şi să manifestăm dragoste de viaţă, bucurie de a trăi, abnegaţie, armonie, echilibru, inteligenţă în orice situaţie de viaţă, capacitate de reacţie rapidă, putere de a depăşi obstacolele, simţ al umorului, sănătate perfectă şi indestructibilitate fizică.
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Practici spirituale

Created in 0.0503 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.