Oracolul trezirii depline, armonioase a sufletului

Oracolul trezirii depline, armonioase a sufletului
-6%
Preț: 92,12 RON
98,00 RON (-6%)
Promoția expiră la 29.03.2023
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 256 + 52 de lamele
Format: 10x12

DESCRIERE

Oracolul trezirii depline, armonioase a sufletului

 
Contine:
 
- brosura de prezentare a acestui joc divinatoriu (256 pagini)
- un set cu 52 lamele
 
... cuprinde 52 de lamele împărțite în 4 familii a câte unsprezece lamele și o familie formată din opt lamele. Aceste familii acoperă diferite aspecte ale psihicului nostru: Lumină, Umbră, Emoții ale Luminii, Emoții ale Umbrei și Dualitatea.
 
În familiile de Emoții, unele lamele reprezintă emoții reale, în timp ce altele reprezintă mai mult anumite stări de spirit, care sunt totuși important de explorat, deoarece adesea provoacă în noi reacții emoționale puternice sau sunt rezultatul unor emoții reprimate, nerecunoscute, sau despre care emitem judecăți limitatoare.

Scopul acestui joc este acela de a ne ajuta să ne descoperim pe noi înșine și sfera noastră emoțională, pentru a înțelege modul în care reacționăm și cauzele care ne determină să ne manifestăm într-un anumit fel. Această conștientizare ne va ajuta să ne eliberăm de schemele redundante și limitatoare care, uneori, pot fi chiar distructive.

Fiecare lamelă din acest joc este ilustrată cu o imagine inspirată, care este însoțită de o explicație și o poveste, prezentate în Ghidul practic, pentru a ne ajuta să intrăm în  contact cu aspectul reprezentat, ca și cum ar fi un personaj ce întruchipează o fațetă a personalității noastre.
 
Acest joc este foarte special, deoarece lamelele sunt menite să ne ghideze în profunzime, pe măsură ce ne continuăm explorarea.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0615 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.