Orașul de Cenușă, volumul 2 din seria Instrumente Mortale - Cassandra Clare

Orașul de Cenușă, volumul 2 din seria Instrumente Mortale - Cassandra Clare
-10%
Preț: 54,45 RON
60,50 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786069740064
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 464
Format: 13x20

DESCRIERE

Orașul de Cenușă, volumul 2 din seria Instrumente Mortale - Cassandra Clare

 
... Jace făcu un gest acuzator către fratele lui vitreg, apoi gemu scurt când durerea îi săgetă brațul până sus. Îl durea fiecare bucățică din corp de la buşitura luată în după-amiaza aceea, când căzuse trei etaje prin lemnul putred şi aterizase pe un maldăr de fiare vechi.
 
Până şi degetele îi erau ferfeniță. Alec, care abia de curând lăsase deoparte cârjele de care fusese silit să se folosească după lupta sa cu Abbadon, nu se simțea mai strălucit decât Jace. Hainele îi erau pline de noroi, iar părul îi atârna în şuvițe subțiri, năduşite. Pe un obraz avea o crestătură lungă.
 
— Ba nu sunt! insistă Alec, printre dinți. Doar pentru că tu ai spus că demonii dragoni erau o specie dispărută…
 
— Am spus „aproape dispărută”. Alec împunse aerul cu degetul spre el:
 
— Aproape dispărută, zise el, cu vocea tremurând de mânie, nu e DESTUL DE DISPĂRUTĂ!
 
— Înțeleg, zise Jace. Va trebui să schimb referința din dreptul lor în cartea demonologiei şi în loc de „aproape dispărută” să scriu „nu destul de dispărută pentru Alec; el preferă ca monştrii lui să fie cu totul şi cu totul dispăruți”. Asta o să te facă fericit?
 
— Băieți, băieți, zise Isabelle, care-şi cerceta fața în oglinda din peretele ascensorului. Nu vă mai certați! Se întoarse cu spatele la oglindă, afişând un zâmbet luminos. Bun, deci am avut ceva mai multă acțiune decât ne-am aşteptat, dar eu cred c-a fost amuzant. Alec se uită la ea şi clătină din cap.
 
— Cum izbuteşti să nu te murdăreşti niciodată? Isabelle ridică din umeri, filozofic.
 
— Am inima curată. Asta respinge mizeria...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0493 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.