Ordinul iepurilor regali din Londra

Ordinul iepurilor regali din Londra
Preț: 29,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 176
Format: 13x20

DESCRIERE

Ordinul iepurilor regali din Londra - Santa Montefiore, Simon Sebag Montefiore

 
... trăieşte!
 
Nelson a lovit cu pumnul in masă de s-a zguduit toată încăperea. Apoi şi-a dat capul pe spate şi a izbucnit într-un hohot de râs care semăna cu zgomotul făcut de pietriş intr-o găleată.
 
Cum încordarea din cameră se risipise, Shylo a simţit un val de uşurare. Nelson l-a cuprins cu braţul de după umeri, l-a strâns la piept şi l-a condus spre o canapea.
 
— Nu l-am mai văzut pe Horatio de când a dispărut în Coteţul câinilor în urmă cu treizeci de ani, pe vremea când amândoi eram iepuri tineri şi neînfricaţi.
 
Am crezut că l-au omorât câinii, căci niciun iepure nu a scăpat vreodată viu de-acolo. Dar Horatio a supravieţuit! Cum naiba a scăpat, mă întreb, şi de ce a preferat să dispară?
 
Shylo s-a gândit la Horatio rămas fără o ureche, la cicatricea de pe faţa lui, la laba lui bandajată — care, acum şi-a dat seama, ascundea probabil Emblema —, la beteşugul lui, la tunelul secret care lega vizuina lui de fermă, şi a înţeles că Horatio ştia atât de multe lucruri despre Iepurii Regali din Londra nu din cărţile pe care le avea, ci pentru că el însuşi fusese un Iepure Regal!
 
—    Şezi, iepuraşule, a spus Nelson.
 
A făcut un semn din labă spre cei patru Sprinteri. Aceştia au luat poziţie de drepţi, aşteptând ordine de la Generalissimo.
—    Zeno, avem alertă de cod RRU.
 
—    Ce înseamnă RRU? l-a întrebat Shylo pe Clooney care stătea în picioare lângă el, ocupat să se aranjeze cu un pieptăn mic de argint.
 
—    Regina Regatului Unit, a răspuns Clooney plecân-du-şi urechile.
 
—    Zeno, adună Bocănitorii, a continuat Nelson. Trebuie să dejucăm un complot. Belle de Paw, adu-i imediat morcovi şi apă acestui câmpean. Apoi zece beţe de ţelină...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0802 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.