Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Organizeaza-te ! Imbunatateste-ti puterea de concentrare, capacitatea de organizare si productivitatea.

Organizeaza-te ! Imbunatateste-ti puterea de concentrare, capacitatea de organizare si productivitatea.
ISBN: 973-88521-8-1
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 175
Format: 13,5x20,5
25,00 RON
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

.....''Organizeaza-te ! Imbunatateste-ti puterea de concentrare, capacitatea de organizare si productivitatea''


... include sfaturi, idei si recomandari care au fost si sunt aplicate cu succes în cadrul corporatiilor de catre traineri si organizatori profesionisti, care activeaza conform sistemului GO („Getting Organized“) pe întreg teritoriul Statelor Unite.

Vei gasi solutii eficiente de a face fata provocarilor legate de organizare si te vei bucura de beneficiile acestora în toti anii ce vor urma.

O stare mentala de liniste este cel mai important motiv pentru care îti doresti sa te poti concentra mai bine, sa fi mai organizat si mai productiv. Ideile referitoare la productivitate nu sunt toate la fel. Poti deprinde câteva tehnici radicale, care te vor ajuta sa fii tu însuti mult mai productiv, dar sa obtii o productivitate mai mare si de la cei din jurul tau.

Aceste idei implica sa muncesti mai mult, mai rapid si sa scoti ce e mai bun din ceilalti. O productivitate mai mare înseamna sa te simti mai implicat, sa lucrezi într-un ritm satisfacator si sa obtii tot ce e mai bun de la oamenii din jurul tau.

Aceasta carte nu este scrisa pentru cei care încearca sa atinga starea de nirvana sau cauta o utopie. Lucrarea de fata se adreseaza oamenilor practici, care gândesc practic si realist si care vor sa aiba succes în lumea reala.

- Extras din carte...

Lucrarea de fata reprezinta o colectie de idei simple, ce rezolva cel putin sase din problemele majore care genereaza haos si dezordine în viata ta.

Aceste idei va sunt prezentate într-un format simplu, împreuna cu sugestii specifice legate de modul de punere în practica a acestor idei, astfel încât toti cei cu foarte putin timp la dispozitie sa aiba posibilitatea de a le citi si a le încerca.

Pe scurt, Organizeaza-te! te va ajuta sa-ti îmbunatatesti puterea de concentrare, abilitatea de organizare si stabilire a prioritatilor.


Autor: Chris Crouch

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.5839 sec
loader
Caut in catalog...
loader